Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Fotó

Húsvéti fotókeret - Easter Frames (Android alkalmazás)

Húsvéti fotókeret - Easter Frames (Android alkalmazás) Az Easter Frames egy bárki számára ingyen letölthető húsvéti fotókeret app Android (4.0.3+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható.

A húsvét napja gyorsan közeledik. Szeretnél kedves Boldog Húsvétot üdvözlőlapokat küldeni barátaidnak és szeretteidnek, vagy szeretnél néhány nagyszerű fotót készíteni, hogy megemlékezz a közelgő húsvéti ünnepekről családtagjaiddal vagy rokonaiddal? A Húsvéti keretek

kamera képkeretek alkalmazás

gyönyörűen megtervezett húsvéti képkereteket kínál, hogy megszépítsd a barátaiddal és szeretteiddel készített összes fényképet, hogy megemlékezz a húsvéti ünnepekről. Ez a húsvéti képkeretek alkalmazás ingyenes és könnyen használható, és gyorsan letölthető. A keretekkel ellátott fényképeket elmentheted, elküldheted e-mailben vagy megoszthatod a közösségi médián keresztül. Akár ki is nyomtathatod őket, és családi fotóalbumokban rakhatod, vagy szerkesztheted, hogy kedves húsvéti üdvözlőkártyaként küldhesd el barátaidnak vagy rokonaidnak. Remek módja annak, hogy megünnepeljük és emlékezzünk a közelgő húsvétra.

Az Easter Frames Android 4.0.3 vagy annál újabb operációs rendszerű számítógépeken használható.

Méret:
37 MB
Feltöltve:
2022.04.15
Letöltés:
2164x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Húsvéti fotókeret - Easter Frames (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások