Letöltőközpont > Mobil alkalmazások > Vásárlás

Árfigyelő honlap

Árfigyelő honlap Az árfigyelő rendszer célja, hogy a vásárlóknak segítséget nyújtson, hol tudják az élelmiszereket egyre olcsóbban megvásárolni. A 100 millió Ft forgalom feletti "nagy" áruházak - és remélhetőleg egyre több önkéntesen csatlakozó kisebb piaci szereplők - itt tudják közzétenni versenyképes élelmiszer áraikat akciókat, árengedményeket.

A Gazdasági Versenyhivatal által működtetett weboldalon az

élelmiszer árfigyelő rendszer

segítségével 1200 bolt - a magyar Lidl, Tesco, Spar, Aldi, Auchan, Penny - 62 termékkategóriája hasonlítható össze. Úgymint: Tejtermék - Sajt - Tojás, Hús - Felvágott, Zöldség - Gyümölcs, Kenyérfélék és Tartós élelmiszerek.

A nemzeti árfigyelő rendszerhez a hivatalos Android és iPhone mobil alkalmazás fejlesztése folyamatban van, ezért az árfigyelőrendszer app. letöltése az oldalon még nem lehetséges. Amennyiben elkészül a hivatalos app., weboldalunkon azt is közzétesszük. A GVH árfigyelő és ár összehasonlító weboldalát az online árfigyelő rendszer a linkre kattintva érhető el. A weboldalt - annak indulása óta - az olcsó termékek és árak megkereséséért a GVH szerint már több mint 1 millióan látogatták meg.

Bevásárlólista funkcióval bővült a GVH honlap

A kiválasztott árut egy kattintással a bevásárlólistához lehet adni, majd a legördülő menüben ki kell választani, hogy melyik boltban akarja azt megvásárolni. A GVH honlap és kalkulátor megmutatja, hogy tételesen és összesen mennyit kell fizetni a kiválasztott / bevásárlólistához adott élelmiszerekért. A lista elmenthető, a kosárérték naponta egyszerűen figyelhető.

Az árfigyelő szoftverben elkészült a

térképes boltszűrő

. A GVH árfigyelő rendszer honlapja a felhasználói igényeknek megfelelően vizuális térképes funkcióval is bővült. A vásárló beállíthatja kedvenc boltját vagy üzleteit, így lehetősége van csak a közeli boltok termékeire szűrni. Könnyebb az árak összehasonlítása és az adatbázisban az együttműködő boltok és a legolcsóbb termékek megtalálása.

Tervek közt szerepel a hivatalos mobil alkalmazás / applikáció kifejlesztése is.

A rendszerhez további együttműködő kiskereskedők csatlakozását is várják, a részletekről a kereskedők a GVH honlapján olvashatnak.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.01.15
Letöltés:
52732x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Árfigyelő honlap LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások