Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Hasznos nyelvtanulás párbeszédekhez – Memrise (ANDROID APP.)

Hasznos nyelvtanulás párbeszédekhez – Memrise (ANDROID APP.) Tervezel külföldre utazni és szeretnéd felvenni a helyiekkel a ritmust? Ha igen, akkor remek helyen jársz, ugyanis a Memrise androidos alkalmazásával ez menni fog. Megtanulhatod a különböző helyzetekhez szükséges alapokat, hogy a társalgás a nyaralás közben se okozzon gondot. Letöltése és használata ingyenes, azonban mivel nem magyar nyelvű a felhasználói felület, angol nyelvtudásra szükséged lesz hozzá.

A Memrise egy olyan

nyelvtanuló

applikáció, amin belül lehetőséged van különböző párbeszédekhez szükséges kifejezések megtanulására, miközben remekül fejlesztheted szókincsedet is. A tanulókártyákra hasonlító felülete játékossá teszi az egészet, miközben eredményeiddel kitűzött céljaidat is kényelmesen elérheted. Vegyél részt nyelvtani órákon és gyakorold kiejtésedet is a beszédgyakorlatok segítségével. A tanulást olyan videók segítik elő, amelyekben az adott nyelvet beszélő emberek tanítják meg neked a kifejezéseket és használatukat különböző szituációkban.

Ha szeretnél remekelni a társalgások közben, akkor mindenképpen Neked való ez a remek kis alkalmazás. Használd rendszeresen és érd el céljaidat még ma! Ne habozz, hiszen a nyaralás is vészesen közeledik!

Elérhető minden olyan androidos eszközön, amin Android 7.0, vagy újabb operációs rendszer fut.
Méret:
26 MB
Feltöltve:
2022.04.03
Letöltés:
4258x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Hasznos nyelvtanulás párbeszédekhez – Memrise (ANDROID APP.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások