Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Profi nyelvtanuló alkalmazás – Babbel (Android és iPhone app.)

Profi nyelvtanuló alkalmazás – Babbel (Android és iPhone app.) Szeretnél idegennyelvet tanulni, de nem szeretnél magántanárhoz járni, vagy túl sok pénzt költeni rá? A jó hír az, hogy a Babbel Android és iPhone alkalmazással akár 14 különböző nyelvet is elsajátíthatsz. Letöltése ingyenes, azonban használatára elő kell fizetni. Ennek ára egy hónapra 4300 forint, azonban választható 3, 6, illetve 12 hónapos csomag is. Felhasználói felülete nem magyar, ezért angol nyelvtudást igényel. Vágj bele még ma a nyelvtanulásba a Babbel segítségével.

A Babbel

nyelvtanuló alkalmazás

ban lehetőséged nyílik 14 idegennyelv megtanulására. A nyelvtani szabályok mellett a speciális mássalhangzókat és magánhangzókat is kiemeli, ezzel biztosítva pontos tudásodat. Interaktív módon gyakorolhatod az anyagokat játék formájában. Lehetsz kezdő, vagy akár haladó, az egészen biztos, hogy megfelelő tudást fogsz kapni. Egy lecke nagyjából 10-15 percet vesz igénybe, így a haladás is egészen gyorsan megy. Csatlakozz Te is a több millió felhasználóhoz és tapasztald meg az egyszerű nyelvtanulást akár még ma!

Ha valamiben bizonytalan lennél, elő tudsz fizetni egy 10, vagy akár 20 alkalmas külön online órára is, melyeket olyan szaktanárok végeznek el, akik minden kérdésedre megfelelő hozzáértéssel fognak válaszolni.

A Babbel elérhető minden olyan Android és iPhone eszközön, amin Android 8.0, iOS 14.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.03.20
Letöltés:
4068x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Profi nyelvtanuló alkalmazás – Babbel (Android és iPhone app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások