Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Budapesti tömegközlekedés – BudapestGO (Android és iOS app.)

Budapesti tömegközlekedés – BudapestGO (Android és iOS app.) Megérkezett az új BudapestGO Android és iOS alkalmazás, amely a BKK futár utódja, új funkciókkal várja felhasználóit. Letöltése és használata teljesen ingyenes és természetesen magyar nyelven használható. Töltsd le ingyen még ma, hiszen a tömegközlekedés közlekedés ezzel a remek applikációval még egyszerűbb lesz, mint valaha.

BudapestGO

tömegközlekedési alkalmazás

. Lehetőségünk van bérletek és különböző jegyek megvásárlására, továbbá beállítható az automatikus havi megújítása is ezeknek. Az utazástervező egy letisztultabb és kiegészített funkciókkal ellátott felületen tekinthető meg, ahol a valós idejű budapesti forgalomról is tájékozódhatunk. Az aktuális késéseket, kimaradásokat, vagy esetleges járatmódosításokat is nyomon követhetjük, így könnyebben tervezhetjük meg utainkat.

Hatalmas előnyt nyújt az is, hogy nem csak budapesti BKK bérleteinket, vagy jegyeinket vásárolhatjuk meg az applikációban, hanem a Volánbuszra, vonatokra, vagy egyéb Magyarországon belüli járatokra is.

Az alkalmazás elérhető minden olyan Android és iOS eszközön, amin Android 8.0, iOS 13.0 vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.07.28
Letöltés:
3515x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Budapesti tömegközlekedés – BudapestGO (Android és iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások