Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Google - Discover - Hírcsatorna (Android és iPhone alkalmazás)

Google - Discover - Hírcsatorna (Android és iPhone alkalmazás) A Google alkalmazásban Android és iPhone mobilodon beállíthatod a Discover hírcsatorna szolgáltatást. Az öntanuló applikáció a mesterséges intelligenciának köszönhetően az érdeklődési körödnek megfelelően egyre relevánsabb hírek, sporteredmények, zene, időjárás, filmvetítés időpontok, stb... témájú tartalmakat fog neked bemutatni. Tényleg határtalan a téma, ráadásul érdeklődési körödnek megfelelően Te állíthatod be...

A

Google Discover alkalmazás letöltése

a lenti linkre kattintva lehetséges. A Discover beállítása Android és iPhone mobilon vagy a böngészőben egyáltalán nem bonyolult. Minél többet használod a Discover mobil alkalmazást annál jobb találatokat és témákat fogsz kapni. Használatához internet kapcsolat szükséges, ám ha gyenge a jel, vagy megszakadt, a Google hírfolyam alkalmazás nem felejti el. Ha visszaáll a net, befejezi a keresést és értesítést küld neked.

A Google Discover alkalmazás több mint 5 milliárd telepítéssel(!) büszkélkedik. Ne maradj ki Te sem, kattints a lenti letöltés linkre!
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.07.07
Letöltés:
4731x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Google - Discover - Hírcsatorna (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások