Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok Androidra

Ijesztő szabadulós játék (Android alkalmazás)

Ijesztő szabadulós játék (Android alkalmazás) Izgalmakra és kalandokra vágysz? Ha igen, akkor nagyon jó helyen jársz. A GRANNY: CHAPTER TWO szabadulós játék második része rémisztően jóra sikeredett, csak arra vár, hogy használatba vedd. Letöltése és használata teljesen ingyenes. Magyar nyelven nem érhető el, azonban minimális angol nyelvtudással elboldogulsz vele.

Ez egy olyan Androidos

ijesztő szabadulós játék

, melyben a nagyszülőknél való látogatás egy teljes rémálommá válik. Hirtelen bezárva találod magad a házukba, és csak 5 napod van a szabadulásra a túlélésre. Minél hamarabb meg kell szabadulnod, de a nagymama és a nagypapa jócskán meg fogja nehezíteni a feladatot.

Nagyon halkan kell surrannod, ugyanis Granny a legapróbb zajokat is meghallja és egyből ott terem. Ellenben a nagypapa nem igazán hall, de cserébe nagyon erős, így ha elkap a játéknak azonnal vége. A búvóhelyet a szerkényben és az ágy alatt találod meg. Sok sikert a megmeneküléshez!

Ez a remek és izgalmas játék ingyenes letöltéssel elérhető minden olyan Androidos eszközön, amin legalább 4.4-es operációs rendszer fut. Ne habozz, a lenti letöltési linkre kattintva töltsd le még ma!

Méret:
88 MB
Feltöltve:
2021.06.04
Letöltés:
4732x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ijesztő szabadulós játék (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások