Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Személyre szabás

Jegyzetelő alkalmazás– Craft (IOS APP.)

Jegyzetelő alkalmazás– Craft (IOS APP.) A Craft egy olyan magyarok fejlesztők által készített iOS alkalmazás, amely abban segít nekünk, hogy a jegyzetelni kívánt tartalmakat úgy írjuk és rendezzük, ahogyan az nekünk megfelel. Az alkalmazás elérhető magyar nyelven, és használata teljesen ingyenes.

Mitől jobb a Craft, mint a többi

iPhone jegyzetelő alkalmazás

? A Craft lehetővé teszi számunkra azt, hogy a saját elképzeléseink alapján írjuk le a kívánt tartalmakat, melyeket ezután kedvünkre szerkeszthetünk. Az alkalmazás teljes mértékben felhasználóbarát, nagyon egyszerű a használata. Hihetetlenül gyors, ráadásul offline módban is használható. Jegyzeteinket megoszthatjuk bárkivel, bárhol és bármikor.

Könnyedén változtathatunk betűtípust, illetve borítóképet is adhatunk jegyzeteinknek. Használható bevásárlási listák megírásához, vagy akár tennivalók feljegyzéséhez, de megírhatunk akár olyan szövegeket is, amelyeket később e-mail formájában szeretnénk valakinek elküldeni. Ezek mellett a jegyzetelő alkalmazás lehetővé teszi számunkra azt is, hogy akár esszéket, recepteket, gondolatokat, vagy portfóliókat és önéletrajzokat szerkesszünk vele.

Összességében abban jobb a Craft a hasonló iPhone applikációval szemben, hogy egyszerű, felhasználóbarát és a tartalmak szerkesztésére rengeteg lehetőséget nyújt.
A letöltés linkre kattintva még ma megéri az ingyenes letöltésű Craft jegyzetelő app.-ra váltani.

Méret:
80.1 MB
Feltöltve:
2021.02.02
Letöltés:
648x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Jegyzetelő alkalmazás– Craft (IOS APP.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások