Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Raiffeisen mobil fizetés – RaiPay (Android Applikáció)

Raiffeisen mobil fizetés – RaiPay (Android Applikáció) Unod már, hogy a pénztárnál mindig keresgélni kell a kártyádat? Ne aggódj! Itt van a megoldás. Fizess telefonoddal már ma!

Az alkalmazás elérhető magyar nyelven és teljesen ingyenes, ellenben külföldön is használható. Amennyiben rendelkezel Raiffeisen bankkártyával és androidos telefonnal, amin elérhető az NFC funkció, megkönnyítheted az életedet, hiszen a

fizetés mobillal

nem is lehetne ennél egyszerűbb. Add hozzá bankkártyádat az alkalmazáshoz, kövesd a fizetési előzményeidet egyszerűen és biztonságosan. Az applikációba belépéshez beállíthatsz jelkódot, ujjlenyomatot vagy akár arcfelismerőt is, így adataid teljes védelemben maradnak. Használd vásárláskor, befizetéskor vagy pénzfelvételkor egyaránt. Igen, jól olvastad! Az alkalmazás segítségével pénzt is fel tudsz venni telefonoddal anélkül, hogy elő kéne venned bankkártyádat.

Ahhoz, hogy regisztrálni tudj, kelleni fog egy 5.0, vagy annál újabb android operációs rendszerrel rendelkező készülék, az NFC funkció bekapcsolása és internetkapcsolat. Fizetéskor vagy pénzfelvételkor nem lesz szükség internetre, csak arra, hogy az NFC funkció biztosan be legyen kapcsolva, máskülönben sikertelen lesz a tranzakció. Az alkalmazáson keresztül fel tudod venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha bármi gondod vagy kérdésed akadna.

Legyél Te a következő, aki telefonjával fizet!

Méret:
41 MB
Feltöltve:
2020.11.18
Letöltés:
2243x
Osztályzat:
1.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Raiffeisen mobil fizetés – RaiPay (Android Applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások