Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Online videojátékkonzol - AirConsole (ANDORID APP.)

Online videojátékkonzol - AirConsole (ANDORID APP.) Unalmas a Péntek este? Többé már nem! Az AirConsole egy olyan online videojátékkonzol, ahol maga a telefonod a kontroller. Az Android alkalmazás csak angol nyelven érhető el, de nem kell megijedni, a játékok nagy része angol tudás nélkül is remekül érthető. Játszhatod barátokkal, de akár egyedül is.

Az

online videojátékkonzol

alkalmazás ingyen letölthető Androidos készülékekre, viszont a teljeskörű szórakozás havidíjas. Amennyiben nem szeretnél havonta fizetni az alkalmazásért, lehetőséged van egy ingyenes verzió használatára, ám ebben nem fogod megtalálni az összes játékot.

Az alkalmazáson belül rengeteg játék kategória van. Találhatunk a versenyzős játékoktól a csapatjátékokon keresztül izgalmasabbnál izgalmasabb darabokat, melyek garantáltan feldobják a szürke estéket. Nincsen másra szükség, mint internetre, egy számítógépre és az okostelefonotokra, melyek egy hálózatra vannak csatlakoztatva. Amint megnyitjátok a számítógépen a weboldalt, egy kódot fogtok kapni, amivel a telefonos alkalmazásban be tudtok lépni. Ezzel aktiválódik számotokra a játék.

Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2020.11.16
Letöltés:
1271x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Online videojátékkonzol - AirConsole (ANDORID APP.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások