Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Közlekedés

Online buszjegy – Mobiljegy (Android app.)

Online buszjegy – Mobiljegy (Android app.) Budapestiként az ember gyakran használja a tömegközlekedést, amit az esetek többségében bérlettel vesznek igénybe, hiszen azzal sokkal jobban megérni minden nap utazni. A bérletet azonban csak kijelölt helyeken lehet megvásárolni, és a papír alapú bérletre vigyázni kell, hogy ne hagyjuk el, ne öntsük le semmivel, mindig elő kell keresni a táska aljáról, amikor ellenőrzik… Kényelmetlen.

Éppen ezért rukkoltak elő a

mobiljegy applikáció

val, amivel kényelmesen, otthonról megvehetjük BKK bérletünket, így ki se kell mozdulnunk. Továbbá a telefonunkat mindig mindenhova magunkkal visszük, ezért biztosan nem fogjuk otthonhagyni az utazásra jogosító papírunkat.

Egyszerűen csak töltsük le a magyar nyelven is elérhető, ingyenes alkalmazást, regisztráljunk, és már meg is vehetjük bérletünket, természetesen bankkártyával.

Továbbá fontos megemlítenem, hogy nem csak bérlet vásárlására használhatjuk az alkalmazást, hanem napijegyek váltására is. Sajnos az egyszeri használatú jegyeket továbbra is a megszokott módon kell megvásárolnunk, de ezzel már így is rengeteg embernek egyszerűbb lesz az élete. A bérletünk felmutatásához mobilinternet kapcsolattal kell rendelkeznünk. Amennyiben nem rendelkezünk fix, biztos mobilinternet előfizetéssel, maradjunk inkább a hagyományos módszernél, mert elég kellemetlen szituációkat tud szülni, ha nem tudjuk megmutatni bérletünket az ellenőröknek.

Amennyiben rendelkezünk jó mobilinternettel, az alkalmazás nagyon hasznos lehet számunkra, és rendkívül meg tudja könnyíteni életünket.

Méret:
12 MB
Feltöltve:
2020.11.12
Letöltés:
1358x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Online buszjegy – Mobiljegy (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások