Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Ingyenes stratégiai Játék - Lapse (Android App.)

Ingyenes stratégiai Játék - Lapse (Android App.) A Lapse egy izgalmas offline stratégiai játék, amiben egy posztapokaliptikus világ kormányzójaként kell döntéseket hoznod. Azon kevés játékok egyike, amiben nem a végtelenségig tudsz fejlődni, hanem vagy egy célod amit el kell érj. Ha ezt nagy nehezen eléred, a játékot megnyered, de már vár is rád a második rész, a szintén ingyenes és offline Phase 2.

A Lapse egy

magyar feliratos android stratégiai játék

, melyben feladatod, hogy országodat igazgasd, ebben segítenek, vagy éppen nehezítik dolgod különböző karakterek. Őket szép lassan ismered meg, ahogyan szép sorjában “eléd járulnak”, és kérdéseket tesznek fel. Ilyen karakter például a Kormányzó, az Alkotó, a Belügyminiszter, a Séf, a Tábornok és még sokan mások. A feltett kérdésekre való válaszaid határozzák meg a játék kimenetelét.

A stratégiai játékban döntéseidet kártyák formájában tudod meghozni, mintha csak Tindereznél. A döntéseid hatással vannak országod állapotára, amit négy tényező határoz meg: az emberek jóléte, a katonaság ereje, a növényvilág állapota, és a pénzügyi helyzet. Amennyiben bármelyik tényezőre nem figyelsz eléggé oda, a játékot elveszted. Ilyenkor meghalsz és újraéledsz ideális állapotban és folytathatod a játékot. (Ez elég sokszor megesik).

A cselekményről ennél többet nem is mondanék, nehogy a történetet és az izgalmakat elrontsam. A magyar feliratos stratégiai játék magyar nyelvi fordítás szinte hibátlan. A grafika egyszerű, de következetes, a zene pedig szuper hangulatot ad a játszáshoz.

Méret:
20M
Feltöltve:
2020.11.09
Letöltés:
1540x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ingyenes stratégiai Játék - Lapse (Android App.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások