Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Kitalálós játék – Guessy (Android applikáció)

Kitalálós játék – Guessy (Android applikáció) Baráti társaságban egy vicces csapatépítő program nagyon fel tudja dobni a hangulatot. Erre egy remek példa a magyar fejlesztésű Guessy, amely egy Androidos okoseszközökre letölthető

kitalálós játék

. Az alkalmazás természetesen elérhető magyar nyelven is.

A programba belépve 20 különböző témakör található, melyek a kérdések témáját határozzák meg. Találhatóak többek között állatokkal, filmekkel, sorozatokkal és hírességekkel kapcsolatos kategóriák is.

A kör kezdete előtt el kell döntenünk, hogy mi lesz a felállás. Két játékos esetén egyértelmű, de ha többen vagyunk, két csapatot kell alkotnunk. Továbbá el kell döntenünk, hogy mutogatni, vagy körülírni szeretnénk. A játék indítása után az első játékosnak a telefont a homloka elé kell tartania úgy, hogy a kijelzőn megjelenő állatnevet, film- vagy sorozatcímet, hírességet csak a másik csapat tagjai lássák. Az ellenkező csapat tagjainak a megfejtést ki nem mondva rá kell vezetniük az aktuális játékost a megoldásra. Amennyiben kitalálta, a telefont lefelé kell billenteni, ha pedig passzolni szeretne, felfelé. Így megy ez egészen 60 másodpercig, azaz az idő lejártáig, utána pedig csere következik. Az nyer, aki többet kitalál.

A Guessy egy nagyszerű szórakozási lehetőség lehet barátok, valamint az egész család számára.

Méret:
4.5 MB
Feltöltve:
2020.11.08
Letöltés:
1327x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Kitalálós játék – Guessy (Android applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások