Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Játékok

Polytopia - Stratégiai Játék (Android App.)

Polytopia - Stratégiai Játék (Android App.) Ez az ingyenes stratégiai játék már több mint 5 millió letöltéssel büszkélkedhet, és nem véletlenül. A játékosnak lehetősége nyílik egy általa vezetett törzzsel elfoglalni egy kicsiny világot, miközben ellenséges törzsek támadják.

A játék teljes neve Battle of Polytopia - A Civilization Strategy Game, amely angolul tudó olvasóink számára el is árulja a játék főbb tulajdonságait. Egy olyan civilizációt kell kiépíteni, amellyel elég pénzt gyűjtesz ahhoz, hogy hadseregeddel le tudd rohanni, és el tudd foglalni az ellenség városait.

A játékban multiplayer mód is elérhető, itt egy telefonon több játékos, és választható botok ellen játszol. És ha ez még nem lenne elég, ez egy

offline stratégiai játék

. Ahogy fejlődik a civilizációd, egyre több nyersanyagot tudsz hasznosítani, megtanulhatsz például hajózni, aratni, templomokat építeni stb.

A stratégiai játékban két főbb játékmód van, az egyik amikor minél több pontot kell összegyűjteni 30 kör alatt, a másik pedig amikor a teljes játékteret el kell foglalni. Mindkettőben működik az offline és multiplayer mód is. A játék nehézségét is te tudod kiválasztani, az ellenséges botok könnyű, közepes, nehéz, vagy őrült nehézségre állíthatóak.

Az alapvető törzsekkel is hetekig el lehet játszani, de lehetőséged van speciális törzseket vásárolni, amivel támogathatod a fejlesztőket, és újabb képességekre is szert tehetsz. A játék nem magyar nyelvű, de a grafikája olyan egyértelmű, hogy angol tudás nélkül is könnyen játszható.

Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2020.11.07
Letöltés:
1404x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Polytopia - Stratégiai Játék (Android App.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások