Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Munkamegosztás programozóknak – GitHub (Android app.)

Munkamegosztás programozóknak – GitHub (Android app.) A webfejlesztők között széleskörűen elterjedt technológia a Git, mely arra való, hogy a nagyobb projekteken való munka – amin egyszerre többen is dolgoznak – egyszerűbbé, átláthatóbba és visszakereshetővé váljon.

A GitHub ingyenes letöltésű magyar nyelven is elérhető Android alkalmazása pontosan ezt a típusú munkát segíti elő. A programozók a projektjüket egy

GitHub repository

-ba, azaz egy GitHub könyvtárba helyezik, ami a GitHub szerverén tárolódik. Ezt minden dolgozó eléri, és itt jön a dolog lényege. Ezáltal mindenki a fejlesztői munka megkezdése előtt letölti az aktuális állapotot a könyvtárból, dolgozik rajta, majd ha elkészült az aktuális feladattal, visszatölti azt, így aki tovább dolgozik majd, az a már továbbfejlesztett verziót fogja elérni.

Ezen kívül a webfejlesztők számára számos más előnye is van a GitHub-bal való munkának. Minden egyes feltöltést eltárol a szerver, így ha valami hiba történik a munka során, és vissza kell állni egy előző verzióra, az nem fog akadályt jelenteni. Emiatt is nevezik másnéven a Git-et verziókezelő rendszernek. Továbbá így minden programozó nyomon tudja követni a változásokat.

Az ingyenes regisztrációval bárki bármennyi könyvtárat létrehozhat, amely lehet nyilvános, vagy privát is. Az applikáció elérhető magyar nyelven is, vele pedig minden projektünk változásait nyomon tudjuk követni okostelefonunkon, akár az irodán kívül is. Továbbá a GitHub app alkalmas lehet diákok számára is iskolai projektekhez.

Méret:
9.2 MB
Feltöltve:
2020.11.07
Letöltés:
1263x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Munkamegosztás programozóknak – GitHub (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások