Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Fotó

Smink és haj szerkesztő alkalmazás (Android és iPhone mobil app)

Smink és haj szerkesztő alkalmazás (Android és iPhone mobil app) Rengeteg smink és ingyenes hajszerkesztő programmal találkozhatunk az interneten, de egyik rosszabb, mint a másik. A YouCam Makeup remek példája annak, hogy hogyan lehet egy jól működő csajos app-ot kiadni. Ráadásul magyar nyelven is kipróbálhatod Android és iPhone mobilokon és tableteken is.

Több féle típusú sminket kitudunk próbálni, lehet használni egy egészet kompletten, illetve részenként szerkeszteni a rúzst, arcpírt és a szemfestéket (tusvonal, kontúr). Módunkban áll eltüntetni a szépséghibákat, akár a szeplőket, alakítani a szemöldök sűrűségét, formáját, illetőleg, ha ez nem lenne elég, szemszínt is lehet változtatni. A fogfehérítés csak a hab a tortán! Az alkalmazás neve

YouCam Makeup

, melyet le lehet tölteni ingyenesen a Play áruházból Androidra.

Az alkalmazásnak van még egy nagyon szuper funkciója, ami által egészen hitelesen tudjuk változtatni a hajszínünket, tehát frizuraváltoztató programként is üzemel. Lássuk be, sokszor hatalmas dilemma, hogy kinek milyen szín állna jól. Ez az app remekül átalakítja a hajszíned, legyen ez egy sima barnából szőke, vagy szőkéből ombre, szinte az összes színnel, ami létezik.

A YouCam Makeup program Android és iOS operációs rendszerre készült, melyet az alábbi linkről tudtok ingyenesen letölteni.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.01.24
Letöltés:
2796x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Smink és haj szerkesztő alkalmazás (Android és iPhone mobil app) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások