Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Zene és hang

Ingyenes és népszerű podcastok (Android app.)

Ingyenes és népszerű podcastok (Android app.) A Google saját gyártású podcast hallgató applikációját azoknak tudnám ajánlani, akik több eszközön is szoktak, vagy szeretnének podcastokat hallgatni, segítségével és a podcastok letöltése is könnyebb mint valaha.

Az alkalmazás a Google fiókkal szinkronizálva működik, így bármikor lehet az eszközök között könnyen váltani. Nem Android eszköz esetén pedig a netes felületet használva könnyedén tudod hallgatni kedvenc podcastjaidat.

A

Google podcast

legjobb tulajdonsága talán, hogy a felhasználó feliratkozhat kedvenc műsoraira. Akár automatikus letöltést is beállíthat, így a legfrissebb részek mindig elérhetőek lesznek az adott eszközön.

Az ingyenes letöltésű applikációban temérdek podcast elérhető, szinte bármely témában és nyelven, magyar podcastok is nagy számban vannak fenn. Ráadásul személyre szabott ajánlásokat is tesz a felület a felhasználónak az eddig hallgatottak alapján.

A podcast applikáció könnyen használható, nem foglal nagy helyet, és a már szinte elvártnak tekinthető sötét mód sem maradt ki belőle, viszont használatához az Androidokon előre telepített Google alkalmazásnak telepítve kell lennie.
Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2020.11.05
Letöltés:
1509x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ingyenes és népszerű podcastok (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások