Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

Házi Karantén szoftver (Android mobil alkalmazás)

Házi Karantén szoftver (Android mobil alkalmazás) Aki házi karanténba kerül, annak csak púp a hátára a folyamatos és váratlan ellenőrzés. A Házi Karantén Android mobil alkalmazás segít megkönnyíteni az életét annak is, aki bezártságban él, illetve a hatóságok ellenőrzését is elősegíti.

Az alkalmazás azok számára tölthetőek le, akik nemrég jöttek haza külföldről, vagy pozitív lett a Covid-19 tesztjük, illetve azok, akik kapcsolatba kerültek beteg személyekkel, szóval lakásukat nem hagyhatják el, azaz karanténban kell lenniük.

Maga a

Házi Karantén Szoftver

távellenőrzéssel helyettesíti a személyes kontaktot, ami lássuk be, a Covid-19 idején igazán hasznos. Nagyon egyszerűen működik, az alkalmazás véletlenszerűen választott időpontokban indít ellenőrzéseket SMS küldéssel, melyekre 15 perc reagálási idő van. Ez alatt a rendszer fényképeket készít a felhasználóról, ami által megállapíthatja a személyazonosságát, illetve a tartózkodási helyét, így könnyen ellenőrizhető, hogy a hivatalosan bejelentett címen tartózkodik-e vagy sem.

Bónusz az applikációban, hogy napi szinten tesztet küld, mely az egészségügyi állapotfelmérést segíti. A karantén szoftver Android 7.0 vagy újabb rendszerű mobiltelefonokon használható.

Méret:
5,8 MB
Feltöltve:
2020.11.02
Letöltés:
974x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Házi Karantén szoftver (Android mobil alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások