Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Visszaalvást gátló ébresztőóra - Alarmy (Android és iOS app.)

Visszaalvást gátló ébresztőóra - Alarmy (Android és iOS app.) Veled is megtörtént már, hogy beállítasz egy ébresztőt, de amint felébredsz rá, reflexből kinyomod és visszaalszol, hiszen még félálomban vagy?
Erre a problémára lett kifejlesztve az itt látható ingyenes motivációs Android és iOS

ébresztőóra alkalmazás

, ami egyébként a világon a legjobb értékeléssel rendelkezik az ébresztő app.-ok között.
Az alkalmazáson belül szabályozhatod, hogy a kényelmes halk ébresztéstől, a hajókürt szintű riadóig milyen hangerőt preferálsz. A magyar menüvel is használható ébresztő app-ban beállíthatsz saját zeneszámot és még a háttér is személyre szabható.

Na, de amiért ezt az applikációt érdemesebb használnod, mint a gyárit, az az, hogy ebben beállíthatsz bizonyos „kihívásokat” magadnak, ezáltal csak ezek teljesítése után fog abba maradni a csengés, és valószínűleg már nem fogsz visszaaludni.
Ezekre példák: fotózd le az előre beállított helyet/tárgyat a házadban, olvass le egy QR vagy egy vonalkódot, oldd meg a beállított mennyiségű matematika feladványt vagy rázd meg a telefonod, akár 999-szer, ha úgy gondolod ez szükséges az ébren-maradásodhoz.
Töltsd le ingyen a Google Play-ről. Rendszerigény iOS 15.0 vagy újabb, Android 8.1 vagy újabb, telefonod kompatibilitását ellenőrizheted, ha bejelentkezel a Google fiókodba.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2024.04.03
Letöltés:
5807x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Visszaalvást gátló ébresztőóra - Alarmy (Android és iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások