Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Videó

Stream - YouNow (iPhone alkalmazás)

Stream - YouNow (iPhone alkalmazás) A YouNow egy bárki számára ingyen letölthető élő adások készítésére szolgáló applikáció iOS (11.0+) operációs rendszerű készülékekre. Az iPhone alkalmazás angol nyelven használható.

Szeretnél egy sor emberre hangolni a világ minden tájáról, ahogy bárhol és bármit élőben közvetítenek? A YouNow lehetővé teszi ezt. Miután letöltötted az ingyenes iOS

streamelő alkalmazást

, kereshetsz a csatornákon, és olyan embereket találhatsz, akik mondjuk egy folyó közepén raftingolnak épp. Ez az alapvető iOS alkalmazás komolyan könnyen használható, és akár e-mail címmel, vagy bármilyen közösségi média fiókkal is regisztrálhatsz.

Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva egyszerűen telepíthető. Soha nem volt még ennél egyszerűbb a streamelés, hiszen amint beléptél az appba, azonnal rá tudsz bökni a zöld “GO LIVE” gombra, és már élő adásban is vagy. Ha megtetszett egy közvetítés, akkor támogathatod a feltöltőt mindenféle ajándékok küldésével.

A YouNow ingyenes letöltésű stream alkalmazás iOS 11.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken használható.

Méret:
257,8 MB
Feltöltve:
2021.07.20
Letöltés:
2866x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Stream - YouNow (iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások