Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Utazás és információk

Támogatás – Apple Support (iOS app.)

Támogatás – Apple Support (iOS app.) Az Apple Support alkalmazás nincs előre telepítve az iPhone-unkra. De ez a leggyorsabb módszer a telefonunkon vagy bármely más Apple készülékünkön szolgáltatásunkkal, például MacBookkal vagy iCloud fiókkal kapcsolatos probléma megoldására.
Az Apple

támogatás apppal

böngészhetünk a telefonnal kapcsolatos általános problémák listáin, például az alkalmazások összeomlásakor, és gyors tanácsokat kaphatunk azok orvoslására. A legjobb az egészben, hogy az alkalmazás közvetlen linkeket biztosít szöveges vagy telefonos Apple-támogatáshoz. Sokkal gyorsabb út a segítséghez, mint az Apple fórumain és támogatási oldalain történő keresgélés, vagy telefonszám megkeresése a műszaki támogatáshoz.

Az alkalmazás praktikus tippeket és tanácsokat is tartalmaz iPhone-unknak jobb kihasználásához, például az iOS 13 új funkcióinak áttekintése és tanácsok a portré üzemmód használatához a kamera alkalmazásban.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
37.6 MB
Feltöltve:
2020.05.05
Letöltés:
2064x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Támogatás – Apple Support (iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások