Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Szinkronizálás – Autosync (Android app.)

Szinkronizálás – Autosync (Android app.) Az Autosync a mai mobiltelefonos feltöltések egyik leggyakoribb korlátával - a szelektív szinkronizálással - foglalkozik. Az olyan szolgáltatásokkal, mint a OneDrive és a Dropbox, elég nehézkes feladat a szelektív mappák és fájlok szinkronizálása. Vagy minden, vagy semmi a választási lehetőség.

Az Autosync

szelektív szinkronizáló app

stílusosan kezeli ezt a korlátozást. Ez az apró alkalmazás lehetővé teszi a dokumentumok szinkronizálását a telefon meghatározott mappáiból egy adott felhőmappába, például a Google Drive, Dropbox, OneDrive alkalmazásba. És a legjobb az egészben, hogy lehetővé teszi egy felhőmappa automatikus szinkronizálását az eszközével is. Nagyszerű, igaz?

Az alkalmazás használata elég egyszerű. Csak annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk a választott felhőszolgáltatást, és megadjuk a megfelelő engedélyeket. Ha kész, érintsük meg a Mappa szinkronizálást, majd válasszuk ki a mappákat. A fentieken kívül számos lehetőség is felfedezhető.
A fent említett felhőszolgáltatásokon kívül ez az alkalmazás támogat továbbiakat is, mint például a Box, a MEGA, a pCloud és a Yandex.
Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
Eszköztől függ.
Feltöltve:
2020.04.29
Letöltés:
1442x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Szinkronizálás – Autosync (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások