Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Személyre szabás

Vírusirtó – Avira Mobile (iOS app.)

Vírusirtó – Avira Mobile (iOS app.) Az Avira Mobile Security sokféle funkciót ad - valójában több szolgáltatást kínál, mint bármely más ingyenes antivírus alkalmazás iPhone vagy iPad készülékhez.
Az iPhone készülékünket már állandóan bevásárláshoz és banki szolgáltatásokhoz is használjuk, ezért fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem olyan adathalász weboldalakat látogatunk, amelyeket személyes adataink ellopására terveztek. Az Avira Mobile Security

vírusvédelmi applikáció

webes védelmi funkciója megakadályozza, hogy ellátogassunk az ilyen hamis webhelyekre.

Az Avira ingyenes iPhone alkalmazása hozzáférést biztosít egy online vezérlőpulthoz – az Avira Connecthez. Ha telefonunk elveszik vagy ellopták, be tudunk jelentkezni az Avira Connect szolgáltatásba egy másik eszközről, hogy használni tudjunk az Avira lopásgátló eszközeit. Számítógéppel nagyon sok különböző dolgot el lehet végezni az irányítópultból, például nyomon követhetjük a telefonunkat, küldhetünk riasztást, és letölhetünk más ingyenes alkalmazásokat az Avira-tól.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
115.3 MB
Feltöltve:
2020.04.27
Letöltés:
2357x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Vírusirtó – Avira Mobile (iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások