Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

Segélyhívó – OMSZ ÉletMentő (iOS applikáció)

Segélyhívó – OMSZ ÉletMentő (iOS applikáció) Immár Magyarországon is elérhető egy olyan iPhone alkalmazás, ami mindenki telefonján hasznosan foglalná a helyet. Ez a Mentőszolgálat életmentő - segélyhívó alkalmazása.
A „nagy piros gombra” bökve – amely a segélyhívó központba tárcsáz – korábban megadott adataink és jelenlegi GPS koordinátánk azonnal láthatóvá válik az operátor számára, így lényegesen gyorsabb és pontosabb lehet a segítségnyújtás.

Emellett az

OMSZ életmentő, segélyhívó

alkalmazás GPS és térkép segítségével megmutatja a legközelebbi defibrillátort, kórházat vagy gyógyszertárat is, beépített navigációja segítségével oda is vezet minket.
Elsősegély funkciója pedig szakszerű eljárásokat mutat be lépésenként a legtipikusabban előforduló sérülésekről, balesetekről. Az OMSZ alkalmazását hamarosan videóhívással is kiegészítik, így a helyszínen azonnali ellátást végző személy szakszerű segítséget kaphat.

Az alkalmazás egész Magyarország területén működik, valamint a környező országokból Ausztriában, Csehországban és a szlovák hegyvidéken.
Az OMSZ applikáció iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
113,4 MB
Feltöltve:
2021.05.20
Letöltés:
1587x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Segélyhívó – OMSZ ÉletMentő (iOS applikáció) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások