Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

OMSZ ÉletMentő (Android alkalmazás)

OMSZ ÉletMentő (Android alkalmazás) A mentőszolgálat gyors és könnyű eléréstét teszi lehetővé az ÉletMentő android mobilalkalmazás. Segélyhívás funkcióban a piros segélyhívó gomb megnyomásával az applikáció továbbítja pontos tartózkodási helyünket és a mentéshez szükséges - előre megadott -egyéb információkat.

Az

életmentő alkalmazás

lokátor funkciója megmutatja tartózkodási helyünk pontos GPS koordinátáit, a legközelebbi automata defibrillátort, sürgősségi ambulanciát, fogorvost vagy gyógyszertárat. Az ÉletMentő alkalmazásba navigációt is fejlesztettek, így a bajbajutottat vagy segítőjét oda is navigálja.

Az Esősegély funkcióban interaktív segítséget kaphatunk a szakszerű segítségnyújtás / elsősegély lépéseiről. Hamarosan a hívó fél és a mentésirányító központ közötti videóhívás is lehetséges lesz, így a helyszíni ellátást a laikusok is szakszerűbben és gyorsabban megkezdhetik.

Az OMSZ Életmentő applikáció jelenleg Magyarországon, Ausztriában, Csehországban és a szlovák hegyvidéken működik. Az Életmentő app. ingyenes letöltése Android mobilokra lehetséges.

Méret:
36 MB
Feltöltve:
2021.05.27
Letöltés:
5869x
Osztályzat:
4.83
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés OMSZ ÉletMentő (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások