Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Személyre szabás

Matrica készítés - Sticker Maker ( Android alkalmazás )

Matrica készítés - Sticker Maker ( Android alkalmazás ) A WhatsApp használata esetén valószínűleg tudatában vagy annak, hogy a szolgáltatás végre támogatást kapott a matricákhoz, így a hangulatjelekhez és a GIF-ekhez, valamint nagyobb hangulatjel-formátumú képeket is küldhetünk. De bár sok matricacsomag közül lehet választani, a Sticker Maker

matrica csomag készítőnek

köszönhetően lehetőség van saját készítésre is.

Az alkalmazás először létrehoz egy új „matricacsomagot”, amelyet megnevezhetünk, majd egyszerűen töltsünk be egy képet a telefonra, és vágjuk ki a kép azon részét, amelyet matricaként kívánunk használni. Ezt megtehetjük szabad kézzel, vagy eszközöket használhatunk az alkalmazásban, hogy kivágjon egy tökéletes négyzetet vagy kört.

Ha szükséges, elforgathatjuk a képet, és elmenthetjük a csomagba, amikor megfelelő. A csomagok legfeljebb 30 matricát tartalmazhatnak, de legalább háromra van szükség. Ha elkészült legalább három, elküldhetjük a csomagot a WhatsApp-ra, ahol az egyedi matricákat, akárcsak többi csomagot, használhatjuk.

Ha később matricákat szeretnénk hozzáadni vagy eltávolítani a csomagból, megtehetjük. Készíthetünk további csomagokat is, ha több mint 30 matricaötletünk van, vagy csak a témák szerint szeretnénk rendezni.

A Sticker Maker egy kezes alkalmazás, és hasznos mindenkinek, aki szereti a WhatsApp matricákat, de szeretné, hogy személyre szabottabbá váljon.
Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Méret:
16M
Feltöltve:
2020.01.15
Letöltés:
1869x
Osztályzat:
3.67
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Matrica készítés - Sticker Maker ( Android alkalmazás ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások