Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Személyre szabás

Naptár újragondolva - Hour Blocks: Day Planner ( iOS alkalmazás )

Naptár újragondolva - Hour Blocks: Day Planner ( iOS alkalmazás ) A Hour Blocks: Day Planner brutálisan egyszerűsített formában gondolja újra a naptárat. A termelékenységre való optimalizálás átfogó ötlete ihlette, az hogy mit csinálsz egy adott órában, nem pedig az egymást átfedő feladatok listája.
Az

újragondolt naptár

alkalmazás integrálható a meglévő iOS-naptári adatokkal, de csak egy elemet jelenít meg, ha összecsúszó események vannak. Ezért jobb, ha nulláról kezdjük. Az alkalmazás eseményei egyedi névvel és ikonnal rendelkezhetnek, és szinkronizálhatók az eszközök között az iCloud segítségével.

Noha elsősorban az adott napi tevékenységekhez szánják, az app lehetővé teszi a jövőbe való betekintést, ha lefelé görgetünk. És ha mindenképpen szükség van rá, akkor a feladatokat részblokkokra lehet bontani, ha előfizetéses modellre váltunk. Valószínűleg azonban a Hour Blocks a legjobban ingyenes verziójában teljesedik ki, mikor arra kényszerít minket, hogy gondoljuk át, hogyan szervezzük időnket.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
4.4 MB
Feltöltve:
2020.01.06
Letöltés:
985x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Naptár újragondolva - Hour Blocks: Day Planner ( iOS alkalmazás ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások