Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Zene és hang

GPS alapú Rádió - Világrádió (iOS alkalmazás)

GPS alapú Rádió - Világrádió (iOS alkalmazás) A Radio Garden egy ingyenes online rádióhallgató szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rádióállomásokat élőben hallgassák a világ minden tájáról, térkép segítségével.
Válassz a

globális rádió adásokhoz

egy tetszőleges régiót a földtérképről, és megkapod a legjobb élő streaming állomásokat. Természetesen csak akkor, ha online sugárzást folytatnak.
A Radio Garden lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az egész világból találjanak rádióállomásokat. A rádiójelek a kezdetektől átléptek a határokon. A rádióadás készítők és a hallgatók, kapcsolódhatnak távoli kultúrákhoz, vagy azokhoz az emberekhez, akik több ezer kilométer távolságra vannak az otthonuktól, vagy a helyi közösségi rádiót használják új otthonuk kialakításához és gazdagításához.
A Radio Garden szolgáltatás beleegyezés esetén a felhasználó laptopja vagy mobiltelefonja GPS segítségével megkeresi a közeli rádióállomásokat is.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
18,5 MB
Feltöltve:
2022.03.20
Letöltés:
1640x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés GPS alapú Rádió - Világrádió (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások