Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Vásárlás

Akciós újságok - Kimbino (Android és iPhone alkalmazás)

Akciós újságok - Kimbino (Android és iPhone alkalmazás) Sok ember az olcsóságuk miatt sajnos a kevésbé egészséges ételeket és italokat választja. Ennek azonban nem szabadna így lennie. Egy olyan alkalmazással, mint a Kimbino, a változtatás könnyebb, mint valaha. Az akciós árukat tartalmazó újságokban megtalálhatjuk a különlegességeket is az összes kívánt kategóriában.

A Kimbino egy olyan

online akciós szórólap és katalógus

platform, amely különféle katalógusokat tárol sok különböző kereskedőtől. Így kedvezményeket találhatunk minden termékre és nem csak a Black Friday akciók során.

Szeretnél egészségesebben élni? Egyszerűen keresd meg a szükséges megvásárolandó dolgokat a Kimbino könnyen kezelhető alkalmazásával vagy annak webhelyén, és ez megmutatja az összes kedvezményes találatot egy helyen.

De ne feledjük, a Kimbino nemcsak akciós élelmiszer-katalógusokat kínál, hanem számos más üzlet katalógusát is! Az app-ban ezekre is gond nélkül kereshetünk: hipermarketek, elektronikai szaküzletek, otthon-, kertápolás, ruházat, sport, drogéria, kozmetikumok a fő típusok, és több mint 100 magyar üzlet akcióit is megmutatja.
Az ingyenes katalógus app Android és iPhone mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva ingyenesen és egyszerűen telepíthető.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.07.20
Letöltés:
4063x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Akciós újságok - Kimbino (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások