Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Közlekedés

Légtér monitorozás - Flightradar24 Flight Tracker (Android alkalmazás )

Légtér monitorozás - Flightradar24 Flight Tracker (Android alkalmazás ) A Flightradar24 a "légi közlekedés facebookja", egy olyan ingyenes letöltésű repülőgép azonosító Android alkalmazás, amellyel a világ minden táján valós időben követhetjük milyen repülőgépek szállnak felettünk, és milyen irányba.

Ez a

Flightradar 24.com live flight tracker

repülőgép azonosító és légtér monitorozó app. aktuálisan a világ bármely pontján levegőben levő repülők kijelzése mellett azokról további információkat is szolgáltat, beleértve a légi jármű fényképét is. Például 3D-ben megnézheted, hogy mit lát maga előtt a pilóta.

A járatkövetés során megnézhetjük továbbá a repülőgép repülési adatait: az útvonalat, a várható érkezési időt, tényleges indulási időt, a gép típusát, sebességét, magasságát is.
Rákereshetünk adott repülőkre a repülési számuk, esetleg a légitársaság alapján. A Flightradar24 alkalmazásban több feltétel alapján szűrni is lehet, mint repülőgép, repülési magasság.
A Flightradar24 Android mobil app. az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen és ingyenesen telepíthető.

Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2021.08.02
Letöltés:
1435x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Légtér monitorozás - Flightradar24 Flight Tracker (Android alkalmazás ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások