Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Kommunikáció

Társkereső - Lovely (Android alkalmazás)

Társkereső - Lovely (Android alkalmazás) A Lovely egy bárki számára ingyen letölthető társkereső applikáció Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokon. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Ha magányos vagy és társaságra vágysz, vagy ismerkednél, töltsd le ingyenesen az Lovely androidos

társkereső

alkalmazást. Az appon belül kereshetsz barátokat, chatelhetsz, vagy komolyabb kapcsolatot is létesíthetsz a többi társra vágyó emberrel. Több, mint 20 millió tagja van, és naponta százezer új ember csatlakozik hozzá, így elmondható, hogy lesz kikből válogatnod.

A döntés mindig a te kezedben van, hiszen csak olyan emberek tudnak írni neked, akik szimpatikusak voltak, így nem fogsz rengeteg üzenetet kapni olyanoktól, akiktől nem is szeretnél. Fontos tudni, hogy az app alapvetően nőknek lett kitalálva, így pár funkció főleg nekik kedvez. Természetesen a használata teljesen ingyenes és mindig az is marad, semmilyen plusz funkcióért nem kell majd fizetned.

A

Lovely társkereső alkalmazás

nagyon komolyan veszi az adataid biztonságát, csak annyit tudnak meg rólad partnereid, amennyit megosztasz magadról. A társkereső alkalmazás kezelése egyszerű és könnyű. Chatelj, ismerkedj a közeledben lévőkkel és váljatok ismeretlenekből barátokká, vagy akár többekké is. Társkeresésre fel!

A Lovely Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.

Méret:
49 MB
Feltöltve:
2021.07.07
Letöltés:
2358x
Osztályzat:
4.98
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Társkereső - Lovely (Android alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások