Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Játékok iPhonera

Euro Truck Evolution - kamionos játék (iOS app.)

Euro Truck Evolution  - kamionos játék (iOS app.) Az Euro Truck Evolution egy népszerű kamionos játék iPhone telefonra és tabletre egyaránt. A kamion szimulátorban kipróbálhatod egy igazi kamionos életét csupán a telefonod segítségével. A kamionsofőrös játékban európai kamionokat vezethetsz rengeteg testreszabási lehetőséggel felruházva! Látogass el kamionoddal Európa 20 híres városába, mint például Párizs, Róma vagy más városok.

A

kamion szimulátor

játékban hívd ki barátaidat és légy te az utak királya. Szerezz pénzt a kamion szimulátor játékban, vegyél minél több új kamiont és tuningold őket a legjobb teljesítmény érdekében. A játékban 7 európai kamiontípust tudsz kipróbálni, melyek 4x2, vagy 6x4 tengelyesek is lehetnek. Csodálatos, hátborzongató motorhangok, valósághű időjárási körülmények, éjszakai és nappali vezetési lehetőség kiválasztása. Sok egyéb extra...

Az Euro Truck Driver kamion szimulátor iOS 9.3 és újabb rendszerekkel kompatibilis, letöltése ingyenes. Csak kattints a lenti letöltési linkre, máris vezetheted a valósághű szimulátor segítségével a kamionodat!

Méret:
775,6 MB
Feltöltve:
2021.09.29
Letöltés:
3021x
Osztályzat:
4.94
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Euro Truck Evolution - kamionos játék (iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások