Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Egészség és fitnesz

NÉBIH Navigátor - bejelentés (Android mobil apk)

NÉBIH Navigátor - bejelentés (Android mobil apk) NÉBIH Navigátor névvel az élelmiszer biztonság érdekében új „okos” mobil alkalmazást (app.) állított csatasorba a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). Amennyiben lejárt szavatosságú terméket találsz a boltban, vagy nem megfelelő a tisztaság, esetleg az élelmiszer biztonsággal kapcsolatos problémát fedeztél fel, a NÉBIH Navigátor Android app. segítségével „okos” mobil eszközön keresztül egyszerűen és gyorsan bejelentheted.

A

NÉBIH Navigátor letöltése

és elindítása után azonnal készíthető fotó is (pl. a lejárt szavatosságú termékről), majd továbblépve szövegesen meg lehet adni a „probléma” leírását. Ha a bejelentő mobil „kütyüjén” be van kapcsolva a GPS, az app. automatikusan elküldi a koordinátákat, vagy kézzel is be lehet írni a címet. Aki nem szeret írogatni, az a NÉBIH Navigátor segítségével hang alapú üzenetet is csatolhat a bejelentéséhez.
A bejelentést a NÉBIH regisztrálja és célirányosan azonnal meg tudja kezdeni a vizsgálatot.

Az app-ot egyenlőre az androidos eszközökre lehet letölteni, azonban az Apple hívők is hamarosan birtokolhatják ezt az ingyenes alkalmazást.

Méret:
4,5 M
Feltöltve:
2018.04.20
Letöltés:
1765x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés NÉBIH Navigátor - bejelentés (Android mobil apk) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások