Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Életstílus és receptek

Gyermek kereső - GPS nyomkövető (Android és iPhone alkalmazás)

Gyermek kereső - GPS nyomkövető (Android és iPhone alkalmazás) A Find My Kids: Gyerek GPS-es óra & telefonkereső kisgyermekes szülőknek jelenthet biztonságérzetet. Az ingyenes letöltésű Androidos és iPhone gyermek kereső és GPS nyomkövető alkalmazás a gyermek és szülő telefonjára telepítve és összepárosítva egy intelligens

gyermek nyomkövető szolgáltatást

hoz létre. Így például automata üzenetet kaphat a szülő, ha a gyerek beér az iskolába, vagy hazaér, megnézheti az aznapi vagy előző napi mozgását a gyereknek, értesülhet róla, ha a gyereke az előre beállított veszélyzónába ért.

A GPS nyomkövető készülék és személykövető program akkor is küld értesítést, ha lemerült a mobil, vészhelyzet esetén pedig használható a Find My Kids GPS pánik gombja, amely azonnal értesíti az előre beállított készülékeket. Ha a gyermeknek okosórája van, az is összehangolható az app-al.

Az első letöltéstől 7 napig az alkalmazás teljes verziója ingyenesen használható. Az időszak végén továbbra is ingyen használható az online helymeghatározási funkció. Ha az általad megválasztott időszakra előfizetsz, időközönként automatikusan megújításra kerül. Ha korábban le szeretnéd mondani, akkor 24 órával az aktuális időszak kezdete előtt megteheted. További részletek az alkalmazás leírásában!
Méret:
Eszköztõl függ
Feltöltve:
2023.11.12
Letöltés:
9094x
Osztályzat:
4.43
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Gyermek kereső - GPS nyomkövető (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások