Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Személyre szabás

Megosztható naptár – TimeTree (iPhone és Android mobil app.)

Megosztható naptár – TimeTree (iPhone és Android mobil app.) A TimeTree egy olyan ingyenes letöltésű naptár alkalmazás, amelyen belül egy naptárat több tag is szerkeszthet. Tartalma mindenki számára megtekinthető és bárki hozzáadhat új eseményeket. Remek választás munkához, a családhoz, vagy esetleg a baráti társasághoz. A határidőnapló applikáció elérhető iPhone és Android mobilkészülékekre is.

Ebben az ingyenes

megosztható naptár és határidőnapló alkalmazásban

könnyedén meghívhatunk új tagokat e-mailben, vagy akár közösségi médiai felületeken keresztül is. Az áttekinthetőség érdekében a naptár app-ban minden személynek, vagy eseménynek külön színt állíthatunk be. Az emlékeztetőket a beállításoknál érhetjük el és minden tag megkapja az értesítéseket. A mobil határidőnapló felületén képeket is oszthatunk meg, illetve csevegést is folytathatunk ismerőseinkkel.

A TimeTree naptár szinkronizálható a Google Naptárral és az Outlook programmal is. Amennyiben több témájú naptárra van szükségünk, úgy létre tudunk hozni egymástól függetlenül újabbakat is. A gyorsabb eléréshez a widgetek segítenek, melyeket a készülék fő képernyőjén tudunk elhelyezni. A TimeTree az egyik legjobb választás azoknak, akik szeretnének közösen napárat vezetni munkatársaikkal, osztálytársaikkal, vagy esetleg családjukkal. A határidőnapló Android és iPhone mobil és tablet alkalmazás letöltése ingyenes.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.01.14
Letöltés:
1452x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Megosztható naptár – TimeTree (iPhone és Android mobil app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások