Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Szórakozás

Húsvéti puzzle - Kirakós játék (Android és iPhone alkalmazás)

Húsvéti puzzle - Kirakós játék  (Android és iPhone alkalmazás) Az Easter Bunny Games: Puzzles egy bárki számára ingyen letölthető húsvéti kirakós app Android és iPhone okostelefonokra és tabletekre. Az alkalmazás angol nyelven használható. Szeretik a gyerekeid a húsvétot? Szeretik a húsvéti nyuszit, a húsvéti tojásvadászatot, a húsvéti kosarakat és a rejtvényeket is?

Akkor ne keress tovább. A Easter Bunny Games egy szórakoztató

animációs kirakós játék

kisiskolásoknak, óvodásoknak és 2-6 éves korú gyerekeknek. Az alkalmazás tizenkét különböző, gyermekbarát, kirakós stílusú puzzle-t tartalmaz, amelyekben lehetőség van a darabok számának megváltoztatására és más segítők eltávolítására. A kirakósok kezdetben könnyen játszhatók, majd nagyobb kihívást jelenthetnek - ha nehezebbre állítod nekik. Virtuális kirakós játékokat tartalmaz az alakfelismerés és a megfelelő formák megtanulásához - nagyszerű oktatási célokra vagy csak szórakozásra! Jó a gyermeked egyik első kirakós játékának, a kicsik számára is könnyű bekapcsolódni és elveszni ebben a varázslatos gyermeki fantáziavilágban.
és
Az Easter Bunny Games: Puzzles Android 4.0.3 és iOS 8.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon és tableteken használható.
Méret:
eszköztől függ
Feltöltve:
2023.04.06
Letöltés:
3413x
Osztályzat:
4.96
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Húsvéti puzzle - Kirakós játék (Android és iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások