Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Utazás és információk

Utazás ajánló és információk - Movery (iPhone alkalmazás)

Utazás ajánló és információk - Movery (iPhone alkalmazás) A Movery egy bárki számára ingyen letölthető utazós iPhone app iOS (12.0+) operációs rendszerű eszközökre. Az utazási információkat tartalmazó alkalmazás angol, francia és olasz nyelven használható.

Utazás szerelmese vagy? A Movery az ingyenes

digitális utazási asszisztens

, amely kiválasztja a legszebb élményeket Campaniában! Nemcsak tevékenységek és túrák, hanem információk Nápoly, Salerno, Caserta, az Amalfi-part és a szigetek nevezetességeiről is. Látogass el a legfontosabb campaniai városok múzeumaiba, kastélyaiba és festői útjaira. Fedezd fel a kevésbé ismert úti célok útvonalait az interaktív térkép segítségével. Ha a Movery-n keresztül foglalsz, ingyenes ügyfélszolgálatra vagy jogosult: utazása során végig felteheted a szállítással, távolságokkal, helyekkel és útvonalakkal kapcsolatos kérdéseidet egy erre a célra fenntartott WhatsApp-számon. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, könnyen lehet benne szemezgetni a látványosságok közül, de a foglalás sem jelenthet gondot senkinek sem.

A Movery iOS 12.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad, iPod touch vagy (macOS 11.0+) Mac eszközökön használható..

Méret:
66.4 MB
Feltöltve:
2022.01.02
Letöltés:
1248x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Utazás ajánló és információk - Movery (iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások