Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Fotó

Kövér képek - Fat Photobooth Studio (iOS alkalmazás)

Kövér képek - Fat Photobooth Studio (iOS alkalmazás) A Fat Photobooth Studio egy bárki számára ingyen letölthető app iOS (7.0+) operációs rendszerű eszközökre, amiben megnézheted, hogy hogyan néznél ki kövéren. A program angol nyelven használható.

Mindig is szeretted volna látni

önmagad egy kövér változatát

? Most minden eddiginél könnyebben láthatod, hogyan néznél ki, ha egy kis súlyfelesleggel rendelkeznél. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást, és máris nevetségessé teheted barátaidat és családodat! Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szórakozzunk egy kicsit, és most egyetlen gombnyomással megteheted ezt. Változtasd magad és szeretteidet teljesen mássá! A Fat Photobooth Studio tartalmazza az előlapi és hátlapi kamera használatának lehetőségét, valamint különböző háttereket és kiegészítőket. Az app extra könnyen használható, a család minden tagja számára szórakoztató, és rengeteg különleges funkcióval rendelkezik, amelyek mindenkit szórakoztatnak. Most pedig készíts egy képet, és készülj fel a szórakozásra!

A Fat Photobooth Studio iOS 7.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad és iPod touch készülékeken használható.

Méret:
54.3 MB
Feltöltve:
2022.01.31
Letöltés:
1369x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Kövér képek - Fat Photobooth Studio (iOS alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások