Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Videó

Instagram videó szerkesztő - InShot (iPhone alkalmazás)

Instagram videó szerkesztő - InShot (iPhone alkalmazás) Az InShot egy bárki számára ingyen letölthető videószerkesztő app az Instagramhoz iOS (11.0+) operációs rendszerű eszközökre. Az alkalmazás angol nyelven használható.

Hatékony HD

videószerkesztő és fotószerkesztő

professzionális funkciókkal. Adj hozzá zenét, átmeneti effekteket, szöveget, emojikat és szűrőket, homályosítsd a hátteret, stb.! Vízjel nélkül! A videóból azt vágsz ki és raksz hozzá, amit csak szeretnél. Több videót akár egyberakhatsz, vagy különszedhetsz. A lejátszás sebességét is tudod növelni és csökkenteni is.

Az iPhone mobilra ingyenesen telepíthető Instagram videószerkesztőben választhatsz az appon belüli zenék közül, vagy akár sajátot is hozzáadhatsz, amit bevághatsz a videó alá. Természetesen rengeteg hangeffektust is találsz az appban, hangfelvételeket is készíthetsz és hozzáadhatsz, és a hang és videósávokat is könnyen tudod kezelni. A videódba bárhol, bármilyen szöveget, emojit rakhatsz, hogy még személyesebb legyen. Ezek mellett még egy rakás szűrőt és effektet használhatsz, a még jobb és szebb eredmény elérése érdekében.

Az InShot Instagram videó szerkesztő iOS 11.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad vagy iPod tocuh készüléken használható.

Méret:
173.9 MB
Feltöltve:
2021.10.22
Letöltés:
1673x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Instagram videó szerkesztő - InShot (iPhone alkalmazás) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások