Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Játékok iPhonera

Agytorna - Peak - Brain Traning (IOS mobil app.)

Agytorna - Peak - Brain Traning (IOS mobil app.) Tornásztasd meg az agyad ezzel a remek Peak - Brain Traning játékos iPhone agytorna alkalmazással. Több mint 45 szórakoztató játék segíti logikai készséged fejlesztését. A játékos agytorna alkalmazás statisztikát is vezet a lejátszott játékokról, amikből fejlődésedről fontos információkat tudhatunk meg. Ugye van 5 perced egy kávészünetben? Próbáld ki a legjobb agytorna játékok egyikét!

Akik a

legjobb agytorna feladványokkal és játékokkal

szeretné tornásztatni agyukat, nekik való ez az iPhone alkalmazás, mely nem csupán az ember idejét veszik el hanem az agyukat is megtornásztatják. Napi agyi edzések a memória, a figyelem, a problémamegoldás élesítésére, javítja a mentális frissességet, beszédkészséget, fejleszti az érzelemkontrollt. Az alapjáték letöltés ingyenes, melyben kötelezettség nélkül előfizethetsz a pro verzióra is. A bővített verzióban hozzáférhetsz a továbbképzési modulokhoz, amelyeket tudósokkal és egyetemekkel együttműködésben fejlesztettek ki.

A lenti letöltési linkre kattintva töltsd le most ingyen iPhone mobilodra a Peak - Brain Traning agytorna alkalmazást! Best brain training apps.

Méret:
432.8 MB
Feltöltve:
2021.10.07
Letöltés:
1932x
Osztályzat:
4.87
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Agytorna - Peak - Brain Traning (IOS mobil app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások