Főoldal > Hirek > Autós navigáció, itt az Android autó (apk)

t: 20179

Autós navigáció, itt az Android autó (apk)Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő listát. Az okostelefonok a megfelelő appal azonban az autónkat is még okosabbá tehetik. Lássuk mit is tud az Android Autó (apk)applikáció!

Android Auto (apk) alkalmazás

Az Android Auto (apk) egy olyan alkalmazás, amelyet a gépjármű fedélzeti számítógépével szinkronizálhatunk össze, ezáltal egy tucat új képességgel ruházva fel azt, bármiféle speciális alkatrész, vagy szerelők bevonása nélkül.

Nem minden autó központi rendszerével lehet szinkronizálni az Android apk-t, azonban az újabb autóknál elég soknál adott a lehetőség, így érdemes utána menni a kérdéskörnek. Például a Suzuki Swift, Ignis, WagonR és még néhány típushoz lehet alkalmazni ezt a fajta okosító autós navigációs tuningot.

Nem mindegy az Android okosmobil sem, illetve a rajta lévő operációs rendszernek legalább az 5.0-ás Lollipop verziót el kell érnie.

Android auto apk letöltése

Ha minden technikai előfeltétel adott, akkor le kell tölteni az Android auto apk alkalmazást az Android autó apk letöltés linkre kattintva, majd kövesd a lenti beállítást.
A letöltött apk fájlt fel kell másolni a készülékre, majd futtatni, ekkor engedélyezzük az ismeretlen forrásból való telepítést.
Ezután az Android autó apk telepítő engedélyeket kér, ezeket elfogadva máris indul a navigációs alkalmazás. Ezután a más alkalmazások feletti megjelenítést kell engedélyezni.

Ha a fenti telepítés kész, a mobilos résszel meg is vagyunk. Fogjuk meg az usb kábelt és Android okosmobilunkat csatlakoztassuk az autó központi konzoljához. Ha mindent jól csináltunk, megjelenik a központi panelen az Android autó app felülete (alapesetben a navigáció). Innentől aztán már elérhetők az új funkciók, az említett navigáció (Google Maps), hívások kezelése, zenelejátszók (Google Play Music, vagy Spotify).

Android auto app. letöltése és telepítése másképp

Magyarországon valamilyen oknál fogva - a területi korlátozásnak köszönhetően - a Google Play áruházból nem lehetséges letölteni az Android Auto app-ot, mivel a sore "figyeli a lokációt, azaz tartózkodási helyünket. Tehát tartózkodási helyünk megváltoztatására és az Android autó letöltésére 3 megoldás létezik.

1) A fenti apk fájlt töltöd le, ez kicsit macerás, de meg lehet csinálni.
2) Kiutazol pl. Ausztriába, és az ottani mobilhálózaton keresztül már hipp-hopp le is tudod tölteni az app-ot.
3) Itthon maradsz, viszont mobilodra letöltesz egy hamis GPS adatokat szimuláló android alkalmazást, melyben be tudod állítani a területi lokációt (pl. Ausztria), így már le is tölthető a hivatalos Android autó applikáció.
A Hamis GPS android app. a linkekre kattintva letölthető.

Hamis GPS iPhone mobilra

Amennyiben egyéb okból iPhone mobilodra is szükség lenne a Hamis GPS alkalmazásra, hamarosan letöltheted.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.
Hamarosan minden Snapchat felhasználója szembesülni fog az újdonsággal, miszerint meghívhatja barátait és ismerőseit az alkalmazásban egy kis kiterjesztett valóságos mókára és játékra. Az új funkciót Snappables-nek nevezték el az alkotói. A Snappables a Lenses kiterjesztéseként lesz majd használható, így az eddigi filterek mellett most már a...
Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója