Főoldal > Hirek > Android mobil programok PC-n - itt az emulátor

t: 14598

Android mobil programok PC-n - itt az emulátorTöprengtél már azon, hogy hogyan lehet android mobil alkalmazásokat és játékokat futtatni asztali PC-s számítógépen? Itt a legújabb emulátor PC-re, érdemes elolvasnod a cikket!
A múltban sokan próbálkoztak már android emulátor készítéssel, de csak kevés sikerült jól.

Az egyik legéletképesebb megoldás a BlueStacks nevű emulátor alkalmazás lett. Sikere egyszerűségében rejlik, könnyű telepíteni, illetve felhasználóbarát módon lehet használni. Az installációhoz csak letöltöd a telepítőt és az utasításokat követve a számítógépes program rövid idő alatt települ. Első indításkor automatikusan elkezdi magának letölteni a számára szükséges fájlokat és frissítéseket, mely az internetkapcsolatod sebességétől függően akár rövidebb-hosszabb idő is lehet.

Ahhoz, hogy ténylegesen android mobil alkalmazásokat futtathassunk, csak ki kell keresnünk a kívánt Android app-ot és rákattintani. Ekkor egy figyelmeztetést kapunk, miszerint le kell tölteni az android mobil alkalmazás fájljait (a fájl "apk" kiterjesztésű). Ha ez kész, az android emulátor segítségével már játszhatunk is kedvenc android játékunkkal, asztali számítógépünkön használhatjuk a kiszemelt mobil alkalmazást.
Az emulátor program leginkább a Google Play áruházára támaszkodik. Biztonsági okokból ajánlott is az onnan származó fájlokat letölteni asztali PC-nkre, mivel azok 100%-ban biztonságosak, míg más oldalaknál ez nem garantált. Természetesen a letöltőközpont által ajánlott android alkalmazások közül is biztonsággal válogathatsz!

Ha te is telepítenéd a BlueStacks android emulátorát, nem kell mást tenned, mint a BlueStacks android emulátor letöltése linkre kattintani, így ingyenes letöltéssel megszerezheted a letöltőközpont oldaláról.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra