Főoldal > Hirek > Új böngészőt épít a Microsoft

t: 3581

Új böngészőt épít a Microsoft

A Microsoft talán rájött, hogy itt lenne az ideje az Internet Explorer mellett egy jobb és stabilabb böngészőt is építeni. Eddig nem nagyon tudták tartani a versenyt a Firefox vagy a Chrome böngészővel, valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy hamarosan új böngészőt láthatunk majd. A Spartan névre keresztelt böngésző ugyanúgy támogatni fogja a bővítményeket mint a fentebb már említett két riválisa is. A Spartan minden számítógépen fog futni, valamint tabletekre és okostelefonokra is készítenek verziót, ígérik a fejlesztők.

A bemutatásról eddig annyi lehet tudni, hogy valószínűleg január 21.-én kerül rá sor amikor a Windows 10 új operációs rendszer bemutatását is tervezik.
Az biztos, hogy az Internet Explorer-nél csak jobb böngészőt adhat ki a Microsoft. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz képes felvenni a versenyt a többi böngészővel.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Lenovo a jelek szerint nem csak a telefonos, hanem már a tabletes piacra is igyekszik betörni és ehhez kemény lépéseket is tesznek. A Yoga Tablet 2 Pro 13,3 colos kijelzőjével és beépített projektoros kivetítési lehetőségével...
Amennyiben sikerült felönteni a garatra a „kutyaharapást szőrével” módszer sem segít, bár sokan esküsznek rá, hogy egy átmulatott éjszaka után „egy két gyógysör” sokat segít(het).
Fontos újítással jelentkezett Endrődi Dániel és csapata, amire még a NASA is felfigyelt. A magyar kutatócsoport a klímakutatást és a viharok megfigyelését reformálná meg ezzel a cápaalakú léghajóval.
Egyik kínai iPhone gyárban kapta lencsevégre ezt a botrányos videót a BBC munkatársa, aki egy titkos akcióban beépített emberek segítségével vette filmre és leplezte le, hogy valójában milyen munkakörülmények között készül az Apple cég iPhone 6 terméke.