Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2434 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Waze ingyen magyarul (Android és iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és GPS alapú autós navigációs mobil alkalmazása a Waze, ráadásul magyar nyelvű és ingyenes letöltéssel megszerezhető. Megoszthatók a valós idejű közlekedési- és útinformációk, balesetek, torlódások, aktuális traffipax helyek, stb... így a Wazze-t használó autósok egymásnak segítve jelentős időt, üzemanyagköltséget és gyorshajtási (traffipax) bírságot spórolnak meg. A

Waze autós navigáció alkalmazás

segítségével megtalálhatod a legolcsóbb benzinkutakat is. A Waze navigációs GPS alkalmazás menüjében hozzáadhatod a barátaidat, megoszthatsz úticélokat, beállíthatod mely fizetős autópályákra rendelkezel matricával, vagy folyamatosan informálhatod a többieket az érkezési idődről. Egyetlen gombnyomással navigálhatsz a Facebook és naptárbejegyzésekhez. Az útinformációk továbbításával pontokat is gyűjthetsz a navigációs alkalmazásban, így a közösség ranglétráján egyre feljebb kerülhetsz. A Waze gps letöltése ingyenes és egyszerű, menüje magyar nyelvre is átállítható. Bizton állítom, hogy ez a legjobb navigációs alkalmazás Android és iPhone mobilokra.
Zynga Poker – Texas Holdem (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Póker kártyajáték, amelyet barátaiddal játszhatsz? Igen, a Zynga Poker – Texas Holdem ezt ingyenes letöltéssel kínálja neked. Ha a köreidből senki sem kártyás, az sem baj, az alkalmazás komoly felhasználói körrel rendelkezik, ahol biztosan találsz partnereket a kártyázáshoz. A

póker játék

számítógépen, mobilon és tableten is játszható, így tényleg bárhol, bármikor rendelkezésedre áll a Zynga Poker – Texas Holdem póker élménye. A póker játék letöltése Android és iPhone mobilokra ingyenes.
E-kárbejelentő - Baleseti bejelentő (Android és iPhone app) ingyenes letöltése Az E-kárbejelentő app. a papír alapú Baleseti Bejelentő (kék-sárga) MABISZ által fejlesztett Android és iPhone mobilos változata. A magyar és angol nyelven használható alkalmazás célja, hogy az e kárbejelentővel elektronikusan egyszerűbb és gyorsabb legyen a biztosítók felé a kárbejelentés. Kizárólag ez az ingyenes letöltésű autós baleseti bejelentő applikáció van összehangolva a biztosítók informatikai rendszerével! A biztosítók valamennyi kgfb szerződéshez megküldik a szerződéses adatait tartalmazó QR kódot, melyt a mobil app-al olvasson be. (Mi a QR kód? Itt olvashat róla) Az

e kárbejelentő applikáció letöltése

: Célszerű már most letölteni az e kárbejelentő app-ot, és kitölteni a saját adatokat. Ne a balesetkor kelljen éjjel "pötyögni" a mobilon. (Az ingyenes letöltési link ezen tájékoztató alatt található.) Az

e-kárbejelentő app

használata: - Ki kell tölteni a károkozó és a károsult adatait (ha már mindketten megkapták a saját QR kódjukat, - és QR kódolvasó app. is van a mobilon-, azokat beolvasva az e-kárbejelentő kitöltés sokkal de sokkal egyszerűbb lesz.) - A baleset ideje és helyszíne pontosan megadható. - Mobiltelefonjával készítsen pár távoli és közelebbi fotót a baleseti helyszínről. - A fotókon látható legyen a járművek helyzete és rendszáma is. Majd készítsen pár közelebbi képet az autó sérüléseiről. - A baleset körülményeit hangfelvétellel is rögzítheti. - Segélyhívást is kezdeményezhet. - Az e-kárbejelentő sikeres elküldése után a károsult e-mail címére érkeznie kell egy visszaigazolásnak! - A kárbejelentő applikáció működéséhez internet kapcsolat szükséges! Ha azonban a kötelező biztosítás kárrendezése mégsem lenne olyan gördülékeny mint ahogy azt a biztosítók ígérik, forduljon gépjármű kárrendezési szakértőhöz! Balesetmentes vezetést kívánunk! Az e-kárbejelentő alkalmazás használatát az alábbi videó részletesen bemutatja.
Messenger Messages Lite Color (Android applikáció) ingyenes letöltése A Messenger Lite Color applikáció kiváló választás azoknak, akik Android telefonjukon kis tárhellyel rendelkeznek, vagy internet előfizetésük alacsony adatforgalmi korlátja, esetleg gyenge adatkapcsolata miatt takarékosan szeretnének kommunikálni. Az SMS és MMS üzenetküldő alkalmazással Android okostelefonon és tableten tudsz biztonságosan szöveges üzeneteket küldeni ismerősöknek barátoknak, családtagoknak. A

Messenger Messages Lite Color alkalmazás letöltése ingyenes

. A szöveges üzenetküldésen túl a Messenger Lite arculatát egyedire alakíthatod. Betűméret és értesítési hang változtatáson túl az app. témáját is testre szabhatod. Csevegési hátterek/háttérképek szerkesztése az SMS-ben, különféle hangulatjelek, képek, akár hangüzenetek küldése SMS/MMS-en keresztül. A buborékcsevegés színét és stílusát is személyre szabhatod. Letöltése Android mobilokra és tabletekre ingyenesen lehetséges.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.
Mi az az Ethernet? Az Ethernet a legstabilabb, legbiztonságosabb és leggyorsabb internet elérési mód a világon. A Wi-Fi elterjedése előtt az Ethernet szolgált az eszközök internettel való összekapcsolására. Ethernet-kábellel két féle módon lehet forgalmat küldeni a hálózattól függően.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Programcsomag telepítő - Ninite ingyenes letöltése Új számítógépet vásároltál és nem tudod, hogy milyen programokat lenne érdemes letöltened? A Ninite pont ebben segít. Felületén különböző funkciójú szoftvereket találsz, melyeket egyszerre le is tudsz tölteni. A telepítési folyamatot is fel tudod vele gyorsítani, hiszen semmiféle rendszerüzenettel nem találkozol közben. A Ninite használata teljesen díjmentes, de némi angolnyelvtudást igényel.

A Ninite

programcsomag telepítő

lehetővé teszi, hogy egyszerre több fontos programot is tudj telepíteni. Ehhez nincs másra szükség, csak arra, hogy a számodra szimpatikus darabokat kijelölöd, majd a Ninite egy letöltési fájlt hoz létre, amelyet megnyitva minden kiválasztott program telepítésre kerül. Nem csak időt tudsz vele megtakarítani, hanem a felesleges eszköztárakat és szemeteket is elkerülheted, amelyek egy letöltéssel járnak. Mivel a Ninite a háttérben dolgozik, így nem zavar téged a számítógép használatában sem.

Az elérhető szoftverek listája folyamatosan bővül és naponta közel 1 millió letöltés történik meg felületén. Amennyiben szeretnél időt spórolni, akkor a Ninite lehet a megfelelő számodra!
Movavi Photo Editor 4.3.0 - Full extrás képszerkesztő ingyenes letöltése A Movavi Photo Editor egy professzionális képszerkesztő, amit arra terveztek, hogy minden szerkesztési igényedet kielégítse egy programban! Rengeteg új lehetőség nyílik meg előtted a program telepítésével.

A

Movavi Photo Editor full extrás képszerkesztő

segítségével kicserélhetjük a képeink hátterét, hozzá adhatunk a képhez embereket vagy esetleg tárgyakat és végezhetünk finomhangolást is. Ha nem szeretnénk, hogy visszaéljenek a képeinkkel, adhatunk hozzájuk vízjelet, feliratokat és jópofa filtereket is!

A teljes verziójú Movavi Photo editor program 29,95EUR összegért letölthető, mely kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekkel is.
Farmerama - Farmos játék ingyenes letöltése A Farmerama egy ingyenes farmos játék, melyet letöltés nélkül egyszerű regisztráció után a böngészőből online magyar nyelven is játszhatsz. A Farmerama birtokodon a baglyot követve találod meg az első vicces feladatot. A farmos stratégiai és szimulációs játékban állatokat kell etetned, szántani, vetni és aratni kell.

A mókás

farmos játékban

komplett gazdaságot kell okosan és ravaszul irányítanod. A terméseket a piacon is eladhatod, ha ügyes vagy a szomszéd gazdákban is szövetségesre találsz. A gazdálkodós játék alapverziója időkorlát nélkül ingyenesen játszható, azonban játékban lehetőség van prémium funkciók megvásárlására is. A Farmerama játék letöltése telefonra és számítógépre sem lehetséges, a lenti linkre kattintva online, webböngészőjéből ingyenesen játszható.
Wireshark - Hálózati forgalom elemző ingyenes letöltése A Wireshark segítségével Te is könnyedén betekinthetsz hálózatod működése mögé. A legapróbb részletekig mindent megismerhetsz, így ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy mi zajlik a hálózaton, akkor ideje, hogy kiderítsd. A program nem csak érdekes, hanem hasznos is, hiszen számtalan rendszergazda munkáját könnyíti meg. Telepítése és használata egyaránt díjmentes, a Windows operációs rendszer mellett pedig elérhető még Linux, OS X, FreeBSD, NetBSD és más platformok felületén is.

A Wireshark volt a világ legelső

hálózati protokoll-elemző programja

, így népszerűsége már hosszú évek óta tart. A rendszergazdák gyors betekintést nyerhetnek vele a hálózati problémákba, valamint az adatokat is egyszerűen elemezhetik. Ezeket az adatokat pillanatok alatt rögzíteni lehet, majd a későbbiekben grafikus felhasználói felületen, vagy TTY módú TShark segédprogram segítségével meg lehet tekinteni. A gzip segítségével a tömörített rögzítéseket akár kicsomagolás közben is meg lehet nyitni.

Az élő adatokat olyan eszközökről lehet leolvasni, mint az Ethernet, az IEEE, Bluetooth, USB, vagy FDDI. Az eszköz leolvashatósága az aktuális platformtól függ. Mindemellett számos protokollhoz van dekódolási támogatás, ráadásul a program használata egyáltalán nem befolyásolja a hálózat működését sem.

A Wireshark jelenleg a Windows 10 és 8.1 rendszereivel kompatiblis. v4.0.5
AVG Free 2023 magyar ingyenes letöltése Az AVG Free magyar nyelvű Anti-Virus szoftver 2023-ban is többféle védelmi és víruskeresési lehetőséggel rendelkezik. Állandó és megbízható vírusvédelme nem csak a számítógépre terjed ki, hanem figyeli és ellenőrzi a be-, valamint kimenő leveleinket, a weboldalakat. Az 'AVG Do Not Track' funkciója kezébe adja az adatgyűjtő és felhasználó oldalak irányítását (csak akkor elérhető ez a funkció, ha az AVG Security Toolbar is feltelepül).
Továbbá az Anti-Spyware és a WiFi hacker-védelmi technológia szolgáltatja a hatékony személyi védelmet.
Az

AVG Antivirus Free download 2023

megvédi a számítógépet akár trójai, zsaroló vagy más vírusoktól. Az ingyenes AVG vírusvédelem vonatkozik az e-mail csatolmányokra, letöltése linkekre, így teljes biztonságban érezheted magad böngészés közben is.

Az AVG Antivirus Free download Windows 7, Windows 8 és Windows 10 - 11 rendszereken is ingyenes vírusvédelmet nyújt.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése