Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2436 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Microsoft Word - Szövegszerkesztő (iPhone és Android mobil app.) ingyenes letöltése A Microsoft Word ingyenes letöltésű szövegszerkesztő alkalmazás iPhone és Android mobilokra. A Microsoft Word egy sokoldalú, magyar nyelven is jól használható program. Szöveges dokumentumok létrehozására, szerkesztésére alkalmas, formázási lehetőségek széles tárházával. A

Microsoft Word szövegszerkesztő alkalmazással

a fájlokat akár a felhőbe is feltöltheted, így bármikor elérheted őket, és ugyanott folytathatod a szöveg szerkesztését ahol abbahagytad. Szerezd be még ma a magyar iPhone közösség által is sokra tartott Microsoft Word iPhone vagy Android szövegszerkesztő mobilalkalmazást!
TippmixPro - Sportfogadás (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése TippmixPro néven megújult, Android és iPhone mobilokra már ingyenesen letölthető a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási alkalmazása. Miért is érdemes letölteni a Tippmix mobil app-ot?? A

TippmixPro mobil alkalmazás

sokkal több sportfogadási lehetőséggel rendelkezik, ráadásul tízszer több élő eseményre lehet fogadni. A gyorspiacok is elérhetőek, így pár perc alatt nyerni is lehet. Fogadáskészítő funkcióval és azonnali kifizetési lehetőséggel is bővítették, automatizmusok beállítására is lehetőség van. A TippmixPro Android és iOS alkalmazás letöltése ingyenes, melyet a Szerencsejáték Zrt. oldaláról tölthetsz le, ahol telepítési segítséget is találsz. (Görgess lejjebb).
Need for Speed No Limits -  Autóverseny játék (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Need for Speed autóverseny játék ingyen letöltése, pörgős játékmenete és kidolgozott grafikája mindig rabul ejtő. A Need for Speed No Limits részben olyan szintre emelkedik az autók testre szabhatósága, amit az eddigi részekben sem láthattunk. A verdát az autóversenyekből szerzett pénzünkből pofozgathatjuk a műhelyben. Az autóversenyes játékban viszont olyan száguldásban és adrenalinpumpáló vezetésben lehet részünk, amit kevés más játék tud csak adni. A Need for Speed

autóverseny játék letöltése

Android és iPhone mobilokra ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások lehetségesek. A lenti letöltési linkre kattintva gyorsan telepítheted Androidos vagy iPhone autóverseny telefonos játékot.
Álmoskönyv - Álomfejtés (Android alkalmazások) ingyenes letöltése Telepítsd fel Androidos mobil eszközödre a magyar nyelvű Álmoskönyv alkalmazást, hogy közelebb kerülj álmaid rejtelmes üzeneteinek megfejtéséhez! Az álomfejést segítő applikációval útmutatást kaphatsz a különféle éjszakai

álmaid megfejtéséhez

, legyen szó szimbólumokról, helyszínekről vagy eseményekről, mindegyik lehetséges jelentését megtalálhatod. Fontos megjegyezni, hogy az Álmoskönyv csak irányt tud adni, hiszen mindenki álmai egyediek, de ha megpróbálod felfedni a valós, mögöttes tartalmukat és megfejteni álmaidat, az ingyenes letöltésű alkalmazás nagy segítség lesz. Írd be a keresett szót ragozás nélkül, ha nem találod keress az ABC betűrendes listában.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Outlook Attachment Sniffer v.4.101 ingyenes letöltése Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Online Tv v.4.02 ingyenes letöltése A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
ReegFeeze v3.0 ingyenes letöltése Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja írni magát, akkor ez a program megakadályozza. A spyware megelőző program letöltése megszűnt, további vírusvédelmi program letöltésére használd a főoldali keresőt!
UserMonitor v1.7 ingyenes letöltése Helyi hálózat számítógépeit figyelő és kezelő program amely magyar nyelvű.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése