Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8069 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2402 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Facebook (iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A mindenki által ismert Facebook iPhone mobilos közösségi alkalmazása. Talán már nincs is olyan ember akinek ne lenne rajta a telefonján. Ha tagja vagy a Facebook közösségnek, akkor a telefonodra is kötelező a magyar nyelvű applikáció letöltése, így könnyen online lehetsz ismerőseiddel. A

Facebook iPhone közösségi alkalmazás

segítségével a kapcsolattartás egyszerű, legyen az akár nyaralás vagy egyéb különleges alakom. Akár utazás közben te is közzéteheted az iPhone Facebook közösségi app segítségével az általad készített képeket vagy csak az aktuális zenét amit hallgatsz. A Facebook iPhone alkalmazás letöltése ingyenes, rendszerigény iOS 12.4 vagy újabb.
Car Home Ultra - autós alkalmazás (Android) ingyenes letöltése A Car Home Ultra egy remek autós alkalmazás azoknak, akik vezetés közben is nyomkodják a mobiljukat, pedig ez TILOS! A program célja, hogy ez a művelet kevésbé terelje el a figyelmet magáról a vezetésről. Nagy, gyorsan felismerhető ikonokkal dolgozik, így a szemünk sarkából is kezelhetjük a navigációt, médialejátszót, keresőt, térképet, vagy a telefonhívás funkciót. Az

autós alkalmazás

több feladatautomatizálási funkcióval is rendelkezik a telefon beállításához az autóban való biztonságosabb használatra. Például: Automatikus indítás, Kijelző fényerő-szabályozás, hangerőszabályzó, WiFi beállítások, médiavezérlő könnyen látható gombokkal, éjszakai mód, sebesség figyelő / kijelző és időjárás adatok. A sebességriasztás segít elkerülni a gyorshajtás büntetést is! Az autós alkalmazás letöltése ingyenes.
Optikai csalódás képek (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Szereted az optikai illúziókat? Az Illusion alkalmazással bármikor becsaphatod a látásodat, és olyan dolgokat láthatsz, amit normális esetben sohasem. Az ingyenes letöltést kínáló program egy jókora válogatást kínál különféle speciális mozgóképekből, amelyeket ha fél percig nézel, majd elveszed róluk a tekinteted, a világod fenekestül felfordul és eltorzul. Persze az

optikai illúziók képek

csak az agyadat tréfálják meg, a változás ideiglenes, de mindenképpen jó móka. Az optikai csalódások nézegetése egy remek játék. A lenti letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával azonnal telepítheted mobilodra az az optikai illúziók alkalmazást.
Szókereső játék (Android mobil apk.) ingyenes letöltése Magyar nyelvű szókereső játék letöltés! A szókirakó játékban 60.000 szó közül az Android mobil alkalmazás véletlenszerűen kiválaszt néhányat és a szavak betűit összekeverve jeleníti meg a képernyőn. Alkoss értelmes szavakat a képernyőn látható betűkből! Egy-egy betűről csak a szomszédos mezőre léphetsz tovább vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. A játékban egy betűt szavanként csak egyszer használhatsz fel. Az

ingyen letölthető szókereső játékban

az összekevert betűkből kell Neked időre a lehető legtöbb szót kirakni. Egy-egy betűről csak a szomszédos mező valamelyikére léphetsz tovább, viszont átlósan is léphetsz. A szókereső játékban minél hosszabb az általad kirakott szó, annál több pont jár érte.

A szókereső játék főbb funkciói:

Beállítható játékidő, egyedi szavakkal bővíthető, többjátékos mód (max. 6 főig) Ez a csekély tárhely igényű Szókereső alkalmazás az egész család számára hasznos játék lehet. A Szókereső játék letöltése ingyenes, telepítése QR kód beolvasásával is lehetséges.

Egy visszajelzés a Szókereső játékról:

"Túl az ezredik játszmán Évek alatt sem tudtam megunni. Köszönöm!"
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

iPhone problémák megoldása Az Apple által gyártott iPhone-ok az egyik legkedveltebb okostelefonok a világon. Ennek számtalan oka van, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek hibáik. Szokták mondani, hogy semmi sem tökéletes. Ez teljesen igaz a zsebméretű számítógépekre is, hiszen mivel folyamatosan működésben vannak, könnyedén elromolhatnak.
Kedvenc Amazon Kindle készülékeink Az Amazon 6 darab ebook készülékkel rendelkezik, melyeknek neve a Kindle. Ezek a remek eszközök elérhető árukról, kompakt kialakításukról híresek. Több ezer könyvet képesek tárolni, ráadásul akkumulátoruk akár egy hónapot is kibír. Mai cikkünkben bemutatjuk kedvenceinket...
Applikációk az újévi fogadalmak betartásához Új év, új fogalmak. Bizonyára sokunknak vannak újévi fogadalmai, azonban azt tudtátok, hogy az emberek 80%-a maximum februárig tartja ezeket meg? Ennek számos oka lehet, azonban a legérthetőbb a rossz fogadalom választása. Azok számára, akik célokat tűztek ki maguk elé nagyon nagy segítséget nyújthat a digitális világ.
Ég Veled 2021 2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

CD, DVD író - BurnAware ingyenes letöltése A BurnAware egy bárki számára ingyen letölthető CD-k, DVD-k vagy Blu-Ray lemezek írására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A BurnAware teljes mértékben egyszerű kezelőfelületű lemezíró talán a

legjobb DVD író program

amely segít abban, hogy bármilyen típusú fájlt lemezre írhass, mint például digitális képeket, archívumokat, dokumentumokat, zenéket vagy videókat. A programmal lehetőséged nyílik egy bootolható lemezt, magas minőségű audió CD-ket vagy videó DVD-ket, ezek mellett még ISO fájlokat is készíthetsz vagy futtathatsz. Másolhatsz, menthetsz lemezekről vagy lemezekre, akár még olvashatatlan lemezről is visszaszerezheted az adataidat vele. A lemezíró program egyik legjobb funkciója a felhasználói felület, mely egyszerű, könnyen használható, és többnyelvű (sajnos magyar nyelv nem érhető el). Ezek mellett még a processzorodat is kíméli, és stabil az írás és olvasás folyamata. Plusz még az összes frissebb Windows verzióval kompatibilis kezdve a Windows XP-től, és mind 32, mind 64 bites rendszereken használható.

A BurnAware CD-DVD író program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v15.0
Android emulátor - BlueStacks 5 ingyenes letöltése A BlueStacks 5 egy bárki számára ingyen letölthető Android emulátor szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Lépj be a játékok világába ezzel a villámgyors

emulátor program

mal. Más platformokhoz képest akár 50%-kal kevesebb RAM-ot használ a gyorsabb és zökkenőmentesebb játékélmény érdekében. Kétszer olyan gyors indítás, mint eddig. Pillanatok alatt készen áll a játékra. A BlueStacks 5 lényegesen kevesebb CPU-t fogyaszt, miközben hosszú játékmenetek során is stabil FPS-t biztosít. Játssz egyszerre több játékot. Az Eco Mode bekapcsolásával 87%-kal csökkentheted a processzor- és 97%-kal a videókártya-használatot. Fedezz fel több játékot és egyedi címeket több mint 2 millió alkalmazásból. Stabilitásra épült. Nem jelent neki kihívást semmilyen a maratoni játékmenet. Futtasd kedvenc játékaidat a kívánt FPS-sel mindenféle szaggatás és csökkenés nélkül. 100% játék, 100% biztonság. A legbiztonságosabb játékplatform. Világszerte több mint 500 millió játékos bízik benne.

A BlueStacks 5 Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.5
PDF szerkesztő - PDF Redactor ingyenes letöltése A PDF Redactor egy bárki számára ingyen letölthető .pdf fájlok szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Mindennapi munkánk során gyakran találkozhatunk olyan PDF-fájlokkal, amelyek bizalmas tartalmat vagy személyes adatokat tartalmaznak, például személyes és cégneveket, fizetési összegeket, hitelkártyaszámokat és egyéb fontos szövegeket és számokat. Mielőtt a PDF-fájlt nyilvánosságra hoznád, ez a

.pdf editor

segítségével a magánélet védelme érdekében a PDF-ben lévő érzékeny szöveget és képet redukálhatod (elsötétítheted) vagy akár teljesen törölheted. A befeketített tartalom nemcsak hogy nem tekinthető meg, de még akkor sem található meg, ha az olvasó a szövegkereső funkciót használja. A tartalom teljesen eltávolításra kerül a PDF-dokumentumból.
Ráadásul 2022. február 15-éig teljesen ingyen használható a program Pro verziója, amihez csak annyit kell tenned, hogy telepítés után a szoftver "Upgrade to Pro Version" menüjébe az alábbi kulcsot beilleszted (idézőjel nélkül): "PV5833275XNRCUL".

A PDF Redactor Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.4
Képernyőfelvevő - Fraps ingyenes letöltése A Fraps egy bárki számára ingyen letölthető képernyőrögzítő program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A

játékrögzítő program

segítségével egyszerűen felveheted azt, amit éppen a számítógépeden játszol vagy, tevékenykedsz, hiszen nem csak játékok felvételére képes, hanem bármilyen szoftvert képi világát meg tudja örökíteni. Lehetőséged van bekapcsolni, hogy mutassa az éppen aktuális FPS-ed (másodpercenkénti képkockaszámod), így tulajdonképpen egy teljesítménymérő programként is használható. Képernyőképek készítése sem akadály számára, egyszerűen, egy, általad beállított gomb vagy gombkombináció lenyomásával megörökítheted a kívánt pillanatot, így nem kell folyamatosan megállnod a játékkal. A videókat a program akár 7680x4800 pixeles felbontásban tudja felvenni, ráadásul ezt akár 120 FPS-ben.

A Fraps Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.5.99
Képszerkesztő - Paint.NET ingyenes letöltése A Paint.NET egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére kifejlesztett szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

felhasználóbarát képszerkesztő

segítségével bármilyen alaposabb tudás nélkül szerkeszthetsz képeket, hiszen a program nem igényli a hosszú beletanulást. Minden funkció úgy lett tervezve, hogy azonnal használhasd és gyorsan megtanuld használatát segítség nélkül. Egyszerre akár több képet is szerkeszthetsz, melyre a Paint.NET olyan megoldást nyújt, mintha csak a böngészőben kezelnéd a lapokat. A képek kicsi, lebutított változata mindig látszik a kezelőfelület tetején. A fejlesztők rengeteg munkát öltek abba, hogy a teljesítményre se lehessen panaszod, mely meg is hozta a várt eredményét, hiszen a Paint.NET a leggyorsabb képszerkesztő a piacon. Akár olcsóbb számítógépet használsz, akár drágábbat, a program által nyújtott betöltési gyorsaságot, és az azonnali reakciót a klikkelésre bármelyiken élvezheted. Egy képen egyszerre több réteget is használhatsz, melyeket szerkesztheted, létrehozhatsz újakat, vagy törölheted is a már nem kellőket. A Paint.NET minden belépéskor új frissítést keres, és ha talál felajánlja neked, hogy most azonnal szeretnéd-e telepíteni, vagy a kilépés után.

A Paint.NET Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.3.7
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése