Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8069 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2402 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Facebook (iPhone mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A mindenki által ismert Facebook iPhone mobilos közösségi alkalmazása. Talán már nincs is olyan ember akinek ne lenne rajta a telefonján. Ha tagja vagy a Facebook közösségnek, akkor a telefonodra is kötelező a magyar nyelvű applikáció letöltése, így könnyen online lehetsz ismerőseiddel. A

Facebook iPhone közösségi alkalmazás

segítségével a kapcsolattartás egyszerű, legyen az akár nyaralás vagy egyéb különleges alakom. Akár utazás közben te is közzéteheted az iPhone Facebook közösségi app segítségével az általad készített képeket vagy csak az aktuális zenét amit hallgatsz. A Facebook iPhone alkalmazás letöltése ingyenes, rendszerigény iOS 12.4 vagy újabb.
Car Home Ultra - autós alkalmazás (Android) ingyenes letöltése A Car Home Ultra egy remek autós alkalmazás azoknak, akik vezetés közben is nyomkodják a mobiljukat, pedig ez TILOS! A program célja, hogy ez a művelet kevésbé terelje el a figyelmet magáról a vezetésről. Nagy, gyorsan felismerhető ikonokkal dolgozik, így a szemünk sarkából is kezelhetjük a navigációt, médialejátszót, keresőt, térképet, vagy a telefonhívás funkciót. Az

autós alkalmazás

több feladatautomatizálási funkcióval is rendelkezik a telefon beállításához az autóban való biztonságosabb használatra. Például: Automatikus indítás, Kijelző fényerő-szabályozás, hangerőszabályzó, WiFi beállítások, médiavezérlő könnyen látható gombokkal, éjszakai mód, sebesség figyelő / kijelző és időjárás adatok. A sebességriasztás segít elkerülni a gyorshajtás büntetést is! Az autós alkalmazás letöltése ingyenes.
Optikai csalódás képek (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Szereted az optikai illúziókat? Az Illusion alkalmazással bármikor becsaphatod a látásodat, és olyan dolgokat láthatsz, amit normális esetben sohasem. Az ingyenes letöltést kínáló program egy jókora válogatást kínál különféle speciális mozgóképekből, amelyeket ha fél percig nézel, majd elveszed róluk a tekinteted, a világod fenekestül felfordul és eltorzul. Persze az

optikai illúziók képek

csak az agyadat tréfálják meg, a változás ideiglenes, de mindenképpen jó móka. Az optikai csalódások nézegetése egy remek játék. A lenti letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával azonnal telepítheted mobilodra az az optikai illúziók alkalmazást.
Szókereső játék (Android mobil apk.) ingyenes letöltése Magyar nyelvű szókereső játék letöltés! A szókirakó játékban 60.000 szó közül az Android mobil alkalmazás véletlenszerűen kiválaszt néhányat és a szavak betűit összekeverve jeleníti meg a képernyőn. Alkoss értelmes szavakat a képernyőn látható betűkből! Egy-egy betűről csak a szomszédos mezőre léphetsz tovább vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. A játékban egy betűt szavanként csak egyszer használhatsz fel. Az

ingyen letölthető szókereső játékban

az összekevert betűkből kell Neked időre a lehető legtöbb szót kirakni. Egy-egy betűről csak a szomszédos mező valamelyikére léphetsz tovább, viszont átlósan is léphetsz. A szókereső játékban minél hosszabb az általad kirakott szó, annál több pont jár érte.

A szókereső játék főbb funkciói:

Beállítható játékidő, egyedi szavakkal bővíthető, többjátékos mód (max. 6 főig) Ez a csekély tárhely igényű Szókereső alkalmazás az egész család számára hasznos játék lehet. A Szókereső játék letöltése ingyenes, telepítése QR kód beolvasásával is lehetséges.

Egy visszajelzés a Szókereső játékról:

"Túl az ezredik játszmán Évek alatt sem tudtam megunni. Köszönöm!"
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

iPhone problémák megoldása Az Apple által gyártott iPhone-ok az egyik legkedveltebb okostelefonok a világon. Ennek számtalan oka van, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek hibáik. Szokták mondani, hogy semmi sem tökéletes. Ez teljesen igaz a zsebméretű számítógépekre is, hiszen mivel folyamatosan működésben vannak, könnyedén elromolhatnak.
Kedvenc Amazon Kindle készülékeink Az Amazon 6 darab ebook készülékkel rendelkezik, melyeknek neve a Kindle. Ezek a remek eszközök elérhető árukról, kompakt kialakításukról híresek. Több ezer könyvet képesek tárolni, ráadásul akkumulátoruk akár egy hónapot is kibír. Mai cikkünkben bemutatjuk kedvenceinket...
Applikációk az újévi fogadalmak betartásához Új év, új fogalmak. Bizonyára sokunknak vannak újévi fogadalmai, azonban azt tudtátok, hogy az emberek 80%-a maximum februárig tartja ezeket meg? Ennek számos oka lehet, azonban a legérthetőbb a rossz fogadalom választása. Azok számára, akik célokat tűztek ki maguk elé nagyon nagy segítséget nyújthat a digitális világ.
Ég Veled 2021 2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
ReegFeeze v3.0 ingyenes letöltése Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja írni magát, akkor ez a program megakadályozza. A spyware megelőző program letöltése megszűnt, további vírusvédelmi program letöltésére használd a főoldali keresőt!
UserMonitor v1.7 ingyenes letöltése Helyi hálózat számítógépeit figyelő és kezelő program amely magyar nyelvű.
WWW File Share Pro v2.72 ingyenes letöltése Ez a különleges és egyben nagyon hasznos kis program lehetővé teszi a fájlok cseréjét két kliens között úgy mint egy ftp program, de ehhez kizárolag a 80-as (http) portot hassználja, ezért átengedik a tűzfalak.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése