A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Időjárás előrejelzés (iPhone mobilra és okosórára) ingyenes letöltése A Weather & Radar időjárás és radar az időjárás előrejelző iPhone programok legjobbja, amely minden településre meg tudja mutatni milyen idő várható, ráadásul radarképet is közöl mellé. A magyar nyelven is használható esőradar app az időjárás előrejelzést órákra, vagy napokra előre itthon és külföldön is megmutatja. Az

időjárás előrejelzés

iPhone és Apple watch alkalmazás főbb funkciói: • A jelenlegi időjárás mutatása minden tartózkodási helyen • Időjárás-előrejelzés a következő órákra • Nyolcnapos időjárás-előrejelzés • Csapadék: valószínűség, mennyiség és időtartam • szélerősség, szélirány és szélrohamok • Napfényes órák • Esőradar plusz minden tartózkodási helyen: Esőradar és felhők, zivatarok, hó, hőmérsékletek • radar előrejelzés • Települések az egész világon kiválaszthatók • Kedvencek • Fényképek készítése és megosztása időjárási adatokkal • Időjárás-widget A Weather & Radar iPhone időjárás mobilalkalmazás ingyenes letöltéssel a tiéd lehet, ha Apple watch okosórád van, arra is letöltheted.
Keyboard - Emoji, Emoticons (Android mobil app.) ingyenes letöltése Mobilod billentyűzetét szeretnéd feldobni? Akkor ez a tökéletes Emoji Android applikáció számodra. Rengeteg téma közül választhatsz a szivárvány minden színe közül, és rengeteg hangulatjelet is tartalmaz, melyek máshol nem találhatók meg. A

hangulatjelek letöltése

és telepítés csak pár kattintás. Emoticons segít gyorsan bevinni több mint 3000 billentyűzet hangulatjelet, matricát, ingyenes GIF-et, melyeket ebből az alkalmazásból mindenhol közzétehetsz, mint például az FB, az Instagram, a WhatsApp és a közösségi alkalmazások. Kijavítja az elrontott szavakat, melyeket meg is jegyez, ezáltal sokkal könnyebb lesz az üzenetírás. Színeket, billentyűhankokat is változtathatod. Érdemes kipróbálni, egyedivé tenni vele a mobilod. A különleges hangulatjeleket is tartalmazó alkalmazás letöltése ingyenes, csak kattints a lenti letöltési linkre.
Facebook Messenger (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű androidos Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t androidos mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
OneFootball - Football News - Foci hírek (iOS mobil app.) ingyenes letöltése Az Onefootball - Football News focibarátok alkalmazása. Számukra elengedhetetlen ez a remek alkalmazás iPhone telefonjukra. Minden ami foci itt megtalálható. Premier League információk, európai átigazolási hírek, pletykák, statisztikák, legfrissebb futballhírek, videók, meccsek, eredmények és mérkőzés naptárak szerte a világon! Az

online football

alkalmazásban a kedvenc klubod után tudsz nézni és pontos információkat, érdekességeket olvashatsz róla. Az Onefootball - Football News iPhone mobil alkalmazás hírein a labdarúgásra szakosodott újságírók és szerkesztők csapata a nap 24 órájában dolgozik, mert a futball soha nem nyugszik, egy örök téma. Az alkalmazás tartalma 12 nyelven olvasható, melynek letöltése ingyenes.

Legfrissebb PROGRAMOK

Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható. A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel.

Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977
Tömörítő program - Bandizip ingyenes letöltése A Bandizip egy bárki számára ingyen letölthető fájlok és mappák tömörítésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az

ultragyors feldolgozósebességű tömörítő program

pillanatok alatt végez szinte bármilyen méretű fájlal vagy mappával. Egy program telepítésével mindent megoldhatsz, hiszen a Bandizip képes tömöríteni, kicsomagolni, keresni és szerkeszteni archívumokat. Kicsomagolni több, mint 30 féle formátumba képes, mint például RAR, RAR5, 7Z vagy ZIP. Akár jelszóval is levédheted az elkészített archívumaidat, hogy csak ténylegesen az nézhesse meg, akinek muszáj. Villámsebességgel végez a feldolgozással, akár 6x gyorsabban, hiszen a szoftver a processzor összes magját kihasználja, nem csak az egyiket. Le is ellenőrizheted a fájlokat, hogy esetlegesen nem sérültek-e. Akár a 4 GB-nál nagyobb fájlok tömörítésére is képes, kicsomagolásnál pedig egyből egy egyszerű nézetben nézheted meg, hogy miket is csomagoltál ki.

A Bandizip Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.19
Képszerkesztő - Movavi Picverse ingyenes letöltése A Movavi Picverse egy bárki számára ingyen letölthető képek szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

A digitális világ elhozott számodra rengeteg ügyes programot, melyek segítenek tökéletesíteni a képeidet. Szerencsédre ez az

ingyenes képszerkesztő program

megoldja a fárasztó képek szerkesztésével járó munkát helyetted. Használd ezt a szoftvert, hogy a mindennapi fényképeket valóban emlékezetessé tedd. A programban a mesterséges intelligencia is dolgozik annak érdekében, hogy például a színeket vagy a kontrasztot javíthasd a képeiden. Külön ki is emelhetsz részeket a fotón, ehhez csak ki kell jelölnöd a kívánt részt, és az máris kitűnik a többi közül. Az AI segítéségével a Movavi Picverse képes arra is, hogy bizonyos zavaró tényezőket, mint például belemozgó turistákat, nem odaillő dolgokat eltüntessen.

Régi képek újjá varázsolásában is nagy segítségedre lehet, hiszen ahogyan csak tud, megpróbálja valóban úgy visszaadni még a fekete-fehér képeket is, mintha azt egy mai modern kamerával lőtték volna. Portréknál segít abban, hogy minél szebbé és vonzóbbá varázsold magad akár, a szemed színének megváltoztatásával, vagy csak a bőröd kisimításával, a bőrhibák eltávolításával.

A Movavi Picverse Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.3
Teljesítménynövelő - Intel Extreme Tuning Utility ingyenes letöltése Az Intel Extreme Tuning Utility egy bárki számára ingyen letölthető Inteles processzorok overclockolását segítő szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az Intel XTU egy Windows alapú

számítógépek teljesítményének növelésére

fejlesztett szoftver, ami lehetővé teszi egyaránt a kezdő és tapasztalt rajongók számára is, hogy túlhúzzák, figyelemmel kövessék vagy kiegyensúlyozzák a rendszerüket. A program kezelőfelülete eléd tár rengeteg robosztus képességet, melyek egyaránt megtalálhatók hasonló programokban, de új lehetőségeket is kínál az Intel új processzorainak vagy alaplapjainak finomhangolására.

Az Intel Extreme Tuning Utility Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.5.2.3
Figyelem! A program csak bizonyos processzorokkal kompatibilis, melyek listáját ide kattintva találhatod meg.
Kódszerkesztő - Visual Studio Code ingyenes letöltése A Visual Studio Code egy bárki számára ingyen letölthető programkódok írására, szerkesztésére létrehozott szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes fejlesztői környezet

telepítésével egy kevés tárhelyet felhasználó, de annál nagyobb teljesítményű szoftvert kapsz, ami a JavaScriptet, a TypeScriptet és a Node.js-t alapból támogatja, de bővítmények segítségével más nyelvekhez is kaphatsz támogatást (pl. C++, C#, Java, Python, PHP, Go). A programban van egy ún. 'IntelliSense' funkció, mely a mesterséges intelligencia felhasználásával azon túl, hogy a szintaxisokat kiemeli, automatikusan kitölti az alap, és mindig használt dolgokat, még okos befejezést is kínál a változók típusai, vagy a függvény meghatározása alapján. Ráadásul egy beépített hibakeresőt is tartalmaz, hogy még a szerkesztőn belül le is tesztelhesd a kódodat. A felülete teljes mértékben rád van bízva, hiszen bővítményekkel, vagy a beállításokból is a saját ízlésedre szabhatod.

A Visual Studio Code Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.60.1

Legfrissebb Híreink

Az Apple újdonságai Nemrég beköszöntött az ősz és szeptember lett. Ez sok mindent jelent, azonban számunkra most egy igazán fontos esemény áll az első helyen. Ez nem más, mint a már jól ismert Apple Event, amit minden évben ilyenkor rendeznek meg. Ezen a világszintű eseményen szokták bemutatni az újdonságokat, ami idén sem történt másképpen.
Hogyan erősíthetjük fel a Wi-Fi jelet otthonunkban? Bizonyára sokunkkal megtörtént már az a szituáció, hogy a Wi-Fi valamiért nagyon lassú volt, vagy egyáltalán nem is működött. Ez nagyon sok esetben zavaró lehet, hiszen szinte már mindenhez szükségünk van gyors internet kapcsolatra. Legyen szó otthoni munkavégzésről, tanulásról, esetleg akár szórakozásról. A lassú internetkapcsolat sajnos nagyon...
6 dolog, amit érdemes megtenni a hackerek ellen Bizonyára mindenki hallott már hackerek által feltört tárhelyekről, weboldalakról, programokról, sajnos mi is bármikor a hackerek áldozatai lehetünk. Ennek általában két fő oka lehet. Szoftverhiba, vagy saját hibák, könnyelműségünk lehet az ok, tehát érdemes odafigyelni minden apró dologra. Ha mindent igyekszünk megtenni annak az érdekében...
Timex Fit 2.0, a legújabb okosóra Az okosórák használata egyre elterjedtebb. Az internet segítségével szinte bárhol találhatunk számunkra megfelelő darabokat. Stílusosak, kényelmesek, és konkrétan a telefonunkat is helyettesíthetik. Használatuk roppant egyszerű és szerencsére 2021-ben már több ezer különböző modell és márka között tudunk válogatni.