A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Index.hu hírek - Android mobil alkalmazás (app.) ingyenes letöltése Az Index.hu Android mobil alkalmazása. Kényelmes olvasást biztosít vonaton, buszon ahol internet lehetőség van. A tartalom teljesen megegyezik az asztali PC böngészőnkben található Index oldallal. A menü a bal oldalon található, innen kiválaszthatjuk a nekünk legszimpatikusabb témát amit olvasni szeretnénk. Az

Index.hu mobil alkalmazásában

a legfrissebb tartalmak között válogathatsz, a cikket későbbi olvasásra el is mentheted, sőt a rendkívüli hírek megjelenését engedélyezheted, így soron kívüli értesülsz az eseményekről. Aki szeret Index híreit olvasni, annak az Index Android alkalmazás egy kötelező applikáció a telefonján. Letöltése ingyenes.
Listák - Microsoft To Do (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A Microsoft To Do egy bárki számára ingyen letölthető emlékeztető listák készítésére szolgáló app iOS (13.0+) operációs rendszerű eszközökre. Az alkalmazás magyar nyelven is használható. Maradj szervezett és kezeld mindennapjaidat a Microsoft To Do

listakészítő

segítségével. Készíts bevásárlólistákat vagy feladatlistákat, jegyzetelj, rögzítsd a gyűjtéseket, állíts be emlékeztetőket és még sok mást, hogy még produktívabb legyél, és a fontos dolgokra összpontosíthass. A Microsoft To Do a feladatkezelő alkalmazás, amely megkönnyíti a szervezettséget és az életvezetést. Végezd el, ami minden nap fontos számodra a Saját napom és a Javaslatok, személyre szabott napirendező eszközökkel. Az intelligens javaslatok olyan feladatokat ajánlanak a listáidból, amelyek minden nap fontosak lehetnek. Gyorsan rögzítheted és előhívhatod a listáidat és feladataidat bárhol és bármikor, ha az emlékeztetőket és feladatokat szinkronizálod a Microsoft 365-tel, hogy bárhol hozzáférhessen hozzájuk. A személyes fiókokban lévő listák esetében bárkivel együttműködhetsz a teendők listáinak bármilyen változásáról szóló frissített értesítésekkel. A Microsoft To Do iOS 13.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad és iPod touch eszközökön használható.
eMag.hu - online vásárlás (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése Az Emag alkalmazásával az online vásárlás most még egyszerűbb, mintha meglátogatnád a weboldalt! Csak lépj be az alkalmazásba, keresd meg a kívánt terméket és egyszerűen rendeld meg! Tartalmazza Black Friday akciókat is! Az Emag áruházban rengeteg, jó minőségű elektronikai szórakoztató és háztartási cikkeket találhatsz csúcsminőségben. A megkapott árut 30 napon belül visszaküldheted! Az Emag alkalmazáson keresztül a forgalmazott

elektronikai cikkek

bármelyikét megrendelheted biztonságosan! Az elektronikai cikkeket bankkártyáról az alkalmazáson keresztül vagy akár utánvétellel is fizetheted egyszerűen! Az Emag hivatalos alkalmazása iOS 13 és újabb verziókon tesz lehetővé online vásárlást.
Felvilágosítás lányoknak és fiúknak - Loveinfo (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Loveinfo android alkalmazás lányoknak és fiúknak nyújt a felvilágosítás terén hasznos és hiteles információkat. Az ingyenesen és regisztráció nélkül letölthető app a fiatalok nyelvén érthetően magyarázza el a megcélzott 12-25 éves korosztály számára testük működését a biológiai érés folyamatát. Hasznos tanácsokat ad a párkapcsolati együttlétre, megelőzve ezzel a betegségeket és a nem kívánt terhességet. A hiteles és felelős

szexuális felvilágosítás

mindenki érdeke. A felvilágosító könyveket is helyettesítő mobil alkalmazás főbb témái: - testünk anatómiája - önvizsgálat - védekezési módszerek és azok fontossága - egyebek Az alkalmazás kitér még az internethasználat veszélyeire, és egy külön menüpontot kapott a drogprevenciós program. A beépített GPS funkció segítségével megtalálhatóak a - nőgyógyászati szakrendelések - babamentő inkubátorok - családvédelmi szolgálatok - bőr-és nemibeteg gondozó intézetek Az alkalmazásból ingyenesen hívható a lelkisegély és a drogsegély vonal is!

Legfrissebb PROGRAMOK

Képszerkesztő - DrawPad ingyenes letöltése A DrawPad egy bárki számára ingyen letölthető képek készítésére és szerkesztésére kifejlesztett szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Ezzel az ingyenes

képkészítő és képszerkesztő szoftverrel

könnyedén készíthetsz magadnak vázlatot vagy akár kész rajzot is. Logót, fejlécet, vagy hirdetőtáblát is tervezhetsz benne, teljesen ingyen. Diagramokat, ikonokat, vagy bármilyen más webes grafikákat is létrehozhatsz akár weboldalra, akár csak szemléltetésre. Teljesen mindegy, hogy éppen hirdetések grafikáit készíted, születésnapi üdvözlőkártyát csinálsz egy barátodnak, vagy saját képregényt hozol létre, a DrawPad ezekben mind a segítségedre lesz rengeteg grafikai eszközzel. Készülj fel a festésre, rajzolásra vagy designerkedésre. Kezdd el az új projektedet még ma. Ceruza és ecset eszköz a rajzoláshoz, vázlatokhoz és festéshez. Tablet és érintőpad nyomásérzékenység. Mentsd el a kreálmányaidat .png, .bmp, .jpg, .gif, .pdf vagy .svg formátumokba. Ez csak pár dolog abból, amire ez a program képes, így mindenféleképpen érdemes kipróbálnod.

A DrawPad Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható.
Telefon szinkronizáló - Mobile Master ingyenes letöltése A Mobile Master egy bárki számára ingyen letölthető telefon és PC közötti szinkronizáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A Mobile Master a Jumping Bytes fejlesztői csapat által készített számítógép és mobiltelefon közti

fájlok, biztonsági mentések, SMS-ek szinkronizálás

ára szolgáló szoftver. Ez a folyamat megtörténhet akár kábelen, infravörös fény segítségével vagy Bluetoothon. A program automatikusan érzékeli a telefont és külön profilba menti, így elkerülve a káoszt arra az esetre, ha több telefonal is használnád a programot. Bárki, bármilyen tudás nélkül tudja használni a szoftvert, hiszen akár pár kattintással lementheted a névjegyzékedet a számítógépedre.

A Mobile Master Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v9.0.2
Indítható USB-meghajtó - Rufus ingyenes letöltése A Rufus egy bárki számára ingyen letölthető olyan USB-meghajtók létrehozására szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre, melyekből később a rendszer indulhat. A program magyar nyelven is használható.

Különösen hasznos lehet ez az

indítható USB flash meghajtókat létrehozó és formázó

program ha, olyan számítógépet használsz, amin nincs operációs rendszer telepítve, vagy BIOS-t kell írnod. Hiába a Rufus kis mérete, egy igazán hasznos segédprogram lehet bárki számára. Ráadásul rendkívül gyors, a hozzá hasonló programokhoz képest, mint például a UNetbootin, a Universal USB Installer vagy a Windows 7 USB download tool kétszer gyorsabb. Használata igen egyszerű, még telepíteni sem kell, csak letöltöd és használod.

A Rufus Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.17
Levelező program - Thunderbird ingyenes letöltése A Thunderbird egy bárki számára ingyen letölthető e-mailek küldésére és olvasására szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

A Thunderbird egyszerűen telepíthető és testre szabható, ingyenes

levelezőprogram

tele nagyszerű funkciókkal. E-mailezz gyorsabban és biztonságosabban, mint valaha a Thunderbird segítségével. Csak arra kell figyelned, ami tényleg számít, felejts el minden mást. Rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, mint például a 'Do Not Track', mely meggátolja mindenki számára, hogy követni tudjon téged a számítógépeden. Ezek együtt működve nagyon hatékonyan védenek meg téged az online tér veszélyeitől. Sok kiegészítőt is telepíthetsz hozzá, ezzel megváltoztatva a kinézetét, vagy akár új funkciókat adhatsz a programhoz.

A Thunderbird Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v91.2.0
CD, DVD, Blu-ray író - AnyBurn ingyenes letöltése Az AnyBurn egy bárki számára ingyen letölthető CD-k, DVD-k vagy Blu-ray lemezek írására szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Az AnyBurn egy kis helyigényű, de professzionális

CD / DVD / Blu-ray író

szoftver. Megadja számodra a lehetőséget, hogy ingyen és csak egy program használatával írhass és készíthess lemezképeket. A szoftver ingyenes mind otthoni, mind üzleti használatra. Bármilyen CD, DVD vagy Blu-ray fájlt képes kiolvasni. Készíts biztonsági mentést vagy másolj mappákat, fájlokat CD-re, DVD-re, Blu-ray lemezekre. Írj audió CD-ket, melyek lejátszhatók akár .mp3, .m4a, .ape, .flac vagy .wma formátumban. Másolj le egész lemezeket a sector by sector metódus segítségével. Konvertálj lemezképeket bármilyen formátumok között. Akár bootolható USB meghajtókat is készíthetsz Windows 7-hez, Windows 8-hoz, Windows 10-hez vagy Linuxhoz.

Az AnyBurn Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.2

Legfrissebb Híreink

A számítógép építés alapjai Manapság a fejlett informatika mellett is nehéz olyan asztali számítógépet találni, ami minden szempontból megfelel igényeinknek. Ilyenkor remek ötlet lehet egy saját PC felépítése egészen az alapoktól. Ehhez természetesen a türelmen kívül szükségünk van arra is, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy bizonyos alkatrészek viszonylag drágák lehetnek.
Minden, amit a Dell XPS 15-ről tudni érdemes Köztudottan a Dell az egyik legmegbízhatóbb számítástechnikai cikkeket gyártó márka, így bizonyára senkit nem fog meglepni az, hogy az XPS 15 2021-es laptopjuk a legjobb lehet több kategóriában is. Ár-érték arányban az XPS modellek családja az egyik legjobb. Mai cikkünkben a legújabb eszközt fogjuk bemutatni Nektek.
Minden, amit az Amazon Alexa tud Az Apple Siri, a Google Asszisztens és cikkünk főszereplője, az Amazon Alexa is több feladat elvégzésére képesek, mint azt hinnénk. Ezek az úgynevezett virtuális asszisztensek egyre elterjedtebbek és valljuk be, ez teljesen érthető. Mai cikkünkben Alexát fogjuk Nektek bemutatni, aki ráadásul sokkal többet tud...
A Windows 11 és újdonságai Mint azt már sokan tudhatjuk, a Microsoft idén júniusban bejelentette a Windows 11 közeledő megjelenését. Az új felületen találkozhatunk majd a megújult Start menüvel, a jobban kihasználható támogatásokkal és a teljesen megújuló Windows Store-ral is. Ahhoz, hogy számunkra is elérhető legyen majd a frissítés, rendelkeznünk kell egy olyan ...