A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Microsoft SwiftKey Keyboard (IOS mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A díjnyertes Microsoft SwiftKey Keyboard használatával egyedivé tudjuk tenni iPhone telefonunk billentyűzetét. A különlegessége az, hogy csúsztatva is lehet írni, anélkül hogy felemelnénk az ujjunkat a képernyőről. Ha mindez még ez nem lenne elég, a

Microsoft SwiftKey Keyboard apk

segítségével kedvünkre válogathatunk a több mint 30 színes téma közül is. A beírt szavakat az alkalmazás megjegyzi így később ha leírjuk azt akkor már meg fog jelenni és csak rá kell nyomnunk arra. Töltsd le Te is ingyen a SwiftKey Keyboard iPhone mobil alkalmazást!
Privát mobiltelefonos böngésző – TOR (Android App.) ingyenes letöltése Szeretnél egy olyan böngészőt, aminek használatával rejtve maradhat a tevékenységed és személyiséged is? Ha igen, akkor a Tor Androidos alkalmazása lehet a megfelelő számodra. Letöltése és használata is teljesen díjmentes, azonban magyar nyelven nem érhető el, így minimális nyelvtudást igényel. A Tor egy olyan

mobilos privát böngésző

, amelynek segítségével minél kevesebb digitális lábnyomot hagyhatunk magunk mögött. Nem csak a nyomkövetéseket blokkolja, hanem az adatforgalmunkat is 3x-os védelemmel biztosítja. Alkalmazása közben csak az látható, hogy a Tor-t használjuk, a weboldalak és személyazonosságunk teljesen rejtve vannak mindenki elől. Hozzáférést nyerhetünk olyan oldalakhoz is, melyek az internetszolgáltató által tiltásra kerültek. Lényegében olyan, mintha csak VPN-t használnánk, azonban sokkal biztonságosabb számunkra. Letölthető minden olyan eszközre, amelyen Android 5.0, vagy annál újabb szoftver fut.
Facebook Messenger (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű androidos Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t androidos mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
Kilométeróra állás lekérdezés rendszámra (Android mobil) ingyenes letöltése Az Autoszkóp mobilalkalmazás segítségével android okostelefonon a rendszám megadása után lekérdezhetők az autók rögzített kilométeróra-állásai. A km állás lekérdező program rendszám alapján megmutatja, hogy a korábbi műszaki vizsgákon milyen kilométeróra-adatokat rögzítettek, így kiszűrhetők az utólag visszatekert órájú autók. Az

Autoszkóp km lekérdezés

Android alkalmazás a hivatalos járműnyilvántartás adatait mutatja meg a felhasználónak. A kilométeróra állás lekérdezésért alkalmanként 625.- Ft díjat kell fizetni. A program nem csak az óraállást mutatja meg, hanem azt is, hogy a nyilvántartás szerint mi a kocsi színe, áll-e körözés alatt és nincs-e kivonva a forgalomból. A km lekérdező app. letöltés ugyan ingyenes, de a lekérdezésért fizetni kell. Az Autószkóp alkalmazás letöltési lehetősége megszűnt, helyette van jobb lehetőség az autó előéletének lekérdezésére! Frissítés:2021-11-27.

Autó adatainak lekérdezése alvázszám alapján

Ez az autó lekérdezési lehetőség lényegesen bővebb információt mutat, igaz fizetni kell érte, azonban nem árulnak zsákbamacskát! Az autó alvázszámának beírása után megmondja a rendszer, hogy hány fontos adatot fog megmutatni, így eldönthető, hogy megéri-e fizetni pár ezer forintot, vagy kockáztat és bizonytalan eredetű autót vesz. Az autók adatai rendszám és alvázszám alapján lekérdezhetőek a linkre kattintva. - km futás - első forgalomba helyezés - korábbi sérülések - kárelőzmény - "tiszta", vagy lopott autó? - szervizciklusok, km állások, elvégzett munkák - NMVTIS járműtörténet - az autó optimális ára - alvázszám helye - stb A lekérdezés díja 4799.-Ft / autó. Ha egyszerre több autólekérdezést rendelsz kedvezményt is kapsz.

Legfrissebb PROGRAMOK

Világtérkép - Google Earth Pro ingyenes letöltése A Google Earth Pro egy bárki számára ingyen letölthető térkép szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes letöltésű, földrajz tanulást segítő

Google Earth Pro-val az egész világot bejárhatod pár kattintással. Akár távolságot is mérhetsz benne úgy, hogy oda, ahova csak szeretnél helyjelzőket teszel, és a program meg is mondja neked, hogy mekkora a két vagy több pont közötti távolság. Egy adott pontra bökve megnézheted, hogy milyen képek vagy videók készültek ott, hogy a valóságban is láthasd, hogy néz ki a hely. A nézetet teljesen személyre szabhatod, válthatsz a 2D és a 3D módok között, még 360 fokos képeket és nézhetsz az Utcakép segítségével. Még játszhatsz is vele úgy, hogy egy Utazó elvezet téged, egy számára fontos helyre, amit ha helyesen kitalálsz, akkor a világ legjobb narrátorai, tudósai és nonprofit szervezetei által vezetett utazáson vehetsz részt. Teljesen belemélyedhetsz a Föld bolygó titokzatos dolgaiba, majd az itt szerzett tudásodat próbára is teheted a végén.

A Google Earth Pro Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.3
Lemezre író - Ashampoo Burning Studio FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo Burning Studio FREE egy bárki számára ingyen letölthető CD író és DVD író program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes lemezíró

segítségével egyszerűen másolhatsz adatokat DVD-re, zenét CD-re, biztonsági mentést készíthetsz, filmet másolhatsz Blu-ray lemezekre. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nem igényel különösebb ismereteket, bárki tudja kezelni a programot. Akár CD-ről is másolhatsz zenéket a számítógépedre, ráadásul a program felismeri a sávneveket, így azokat sem neked kell megírnod. Biztonsági mentés készítése is gyerekjáték a programmal, könnyen meghatározhatod, hogy mit és honnan szeretnél menteni, és hogy hová. Lemezképek írására is alkalmas a program, mint például a .iso fájlok.

Az Ashampoo Burning Studio FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.21.5
Böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v96.0
Ingyenes VPN - TunnelBear ingyenes letöltése A TunnelBear egy bárki számára ingyen letölthető VPN szolgáltatás Windows (32 és 64 bit) operációs rendszer számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Egyszerű, biztonságos és praktikus. Itt az ideje, hogy egy medvét tegyél a számítógépedbe, és elkezd védeni böngészésedet és tartózkodási helyedet a TunnelBear

ingyenes VPN

használatával. A be- és kikapcsolás egyszerűsége egy kedves térképpel párosul a kapcsolat megjelenítéséhez. Egy olyan átgondoltan megtervezett alkalmazás, amelyet egy medve is használhatna. Ne aggódj, ha elveszíted a Wi-Fi-kapcsolatot, a TunnelBear kihúz a bajból. Minden nem biztonságos forgalmat blokkol, amíg minden biztonságosan vissza nem kapcsolódik. A TunnelBear alapértelmezés szerint erős AES 256-bites titkosítást használ. Gyengébb titkosítás nem is választható. Bizonyítja megbízhatóságát, hogy a TunnelBear az egyetlen VPN a világon, amely rendszeres, független biztonsági auditokat tesz közzé. A TunnelBear korlátlan sávszélességgel és szerverváltókkal lehetővé teszi, hogy 49 országból böngészhess egy folyamatosan bővülő hálózatban.

A TunnelBear Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.4.0
Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 15 Free ingyenes letöltése Az IObit Advanced SystemCare 15 Free egy bárki számára ingyen letölthető program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

számítógép gyorsító program

mal egyszerűen gyorsabbá teheted a PC-det, helyet takaríthatsz meg rajta. Ráadásul egy szoftver telepítésével gyakorlatilag kettőt kapsz, hiszen egy beépített védelmet is tartalmaz a személyes adataidnak. A tisztítási funkciója az egyik legjobb a piacon, mélytisztítással végzi a munkáját, hogy az összes felesleges adatot kitörölje a gépedről. Egy kattintással akár az böngészési sebességedet is megnövelheted, hiszen a program ezt is tudja. A személyes adatokat is nagyon nagy biztonságban tartja, több mint 200 programmal együtt dolgozva védi azokat. A használatával hihetetlen sebességgel tudod bekapcsolni a géped, hiszen mindent megtesz, hogy semennyi időt se kelljen töltened felesleges várakozással.

Az IObit Advanced SystemCare 15 Free Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v15.0.1

Legfrissebb Híreink

Kedvenc VPN programjaink A VPN nem más, mint egy virtuális privát hálózat. Használatával adatainkat tudhatjuk biztonságban. Lényegében olyan, mint egy védelmet nyújtó alagút, hiszen a nyilvános hálózatokon is úgy dolgozhatunk, hogy közben protekciót biztosít számunkra. A megfelelő program kiválasztása nem egyszerű, hiszen felelősségteljes döntést igényel...
Így alakítsuk ki a tökéletes PC-sarkot A rendezetten kialakított számítógépes sarok ideális bármire, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről. Amennyiben most először szeretnél belevágni egy megfelelő környezet kialakításába, vagy szeretnél változtatni az eddigi szokásaidon, jó helyen jársz: ebben a cikkben pár hasznos ötlettel merőben megváltoztathatod a számítógép ...
A Beats Fit Pro fülhallgató az Apple-től Mint az tudhatjuk, az Apple egy elég sokoldalú vállalat és világszerte hatalmas népszerűségnek örvendhetnek. Számtalan termékkel rendelkeznek, köztük okostelefonokkal, laptopokkal és fülhallgatókkal is.
Miért fontos a jó telefontok és hogyan válasszuk ki azt? A mai rohanó világban az egyik legnagyobb emberi butaság az okostelefonok védelmének elhanyagolása. Miért? Azért, mert már a legkisebb ütéstől is keletkezhetnek olyan sérülések eszközeink felületén, amelyet egy egyszerű telefontokkal elkerülhettünk volna. Sokan sajnos úgy vannak vele, hogy ha odafigyelnek, akkor semmi probléma nem érheti őket...